BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ειδικές εκδόσεις με μεταλλικά χρώματα ετοιμάζει η Claas για να γιορτάσει την επέτειο κατασκευής 150.000 τρακτέρ

Μετά την εξαγορά της το 2003 από τη γαλλική Renault Agriculture (η κατηγορία τρακτέρ της Renault), η Claas έχει κατασκευάσει περισσότερα από 150,000 τρακτέρ. Για να γιορτάσει το γεγονός, η εταιρία λέγεται ότι ήδη κατασκευάζει ειδικές εκδόσεις των μοντέλων Arion 660 και Axion 870. Προβλέπεται λοιπόν να δούμε μεταλλικά χρώματα και αυτοκόλλητα “150,000”.

Claas_Jubilaum_ena

197
0

Οι ειδικές αυτές εκδόσεις μάλλον θα συνοδεύονται από δερμάτινα καθίσματα, air-horns και άλλα αξεσουάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εγκαταστάσεις του Le Mans στη Γαλλία (πρώην έδρα παραγωγής των τρακτέρ της Renault) η Claas «επενδύει σημαντικά» στον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων AGVs (Autonomous Guided Vehicles) για τη μεταφορά των τρακτέρ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής και συναρμολόγησης.



Όταν ολοκληρωθεί το έργο, η Claas δηλώνει ότι το εργοστάσιο του Le Mans θα είναι «ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη». Ορόσημο Η Claas έχει να επιδείξει και άλλο ορόσημο φέτος, καθώς κατασκεύασε το 40,000ό Jaguar (self-propelled forager) στο εργοστάσιό της στο Harsewinkel της Γερμανίας.


Το «εορταστικό» μηχάνημα εντοπίστηκε στην πρόσφατη έκθεση SIMA στο Παρίσι.

Η Claas ξεκίνησε να παράγει τα πρώτα μηχανήματα Jaguar το 1973 και σήμερα δηλώνει ότι έχει κατακτήσει την κορυφή της αγοράς στον τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο. Στη SIMA του Παρισιού, το σύστημα Jaguar Terra Trac απέσπασε Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας.



Ειδικότερα, το Jaguar 960 Terra Trac είναι το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας θεριζοαλωνιστικών της Claas, καθώς μπήκε στη γκάμα το 2018. Ένα από τα μηχανήματα αυτά, ήταν το 40,000ό Jaguar που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής. Σύμφωνα με την Claas, το Jaguar 960 Terra Trac είναι η πρώτη θεριζοαλωνιστική μηχανή με εργοστασιακό crawler track system.



Ο κατασκευαστής δηλώνει ότι αυτό το νέο concept προσφέρει “τη μέγιστη προστασία εδάφους υπό οιεσδήποτε συνθήκες, ενώ παραμένει στενό όσο χρειάζεται για ταξίδι σε δρόμο”.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία