BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέος επικεφαλής της New Holland στη Βόρεια Αμερική ο Brett Davis

H Νew Holland Agriculture ανακοίνωσε ότι ο Brett Davis θα αναλάβει καθήκοντα διεύθυνσης της εταιρείας (Brand Leader) στη Βόρεια Αμερική. Ο Davis είχε διατελέσει για 23 χρόνια Πρόεδρος της CNH Industrial Capital LLC, όπου ήταν υπεύθυνος για την εποπτεία και το μάνατζμεντ του τμήματος της Βόρειας Αμερικής.

davis_new_holland

Αλίκη Χουλιάρα

6
0

«H New Holland είναι μια δυνατή επιχείρηση και είναι τιμή μου που θα αποτελέσω μέρος του μέλλοντός της. Ο κλάδος μας διέρχεται μεγάλες αλλαγές, που τις συνοδεύουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Θα συνεχίσω να οικοδομώ πάνω στην πρόοδο και τη δυναμική που έχουν δημιουργήσει οι συνεργάτες και οι προκάτοχοί μου και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με το δίκτυο των εμπορικών μας αντιπροσώπων, πελατών και εργαζομένων για να επεκτείνουμε την καινοτομία και να εστιάσουμε στο να συμβάλουμε στην εκπλήρωση των αναγκών των πελατών μας με κάθε πρόσφορο μέσο.»

Με καταγωγή από την Πενσυλβάνια (Bucks County), έχει σπουδάσει στο εκεί Πανεπιστήμιο (Pennsylvania State University) και τη Νομική Σχολή της Πενσυλβάνια (Dickinson).

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία