BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Παρών στο μεγάλο ραντεβού των εναλλακτικών πηγών ενέργειας ο όμιλος CNH

New Holland, IVECO και FPT θα δώσουν την ισχυρή τους παρουσία στις πολυαναμενόμενες εκθέσεις UK Anaerobic Digestion (AD) και World Biogas Expo 2019 με το τρακτέρ μεθανίου (New Holland Concept Methane Tractor), το φορτηγό IVECO Stralis φυσικού αερίου όπως επίσης και τους κινητήρες φυσικού αερίου (FPT) αντίστοιχα.

nh-methane-power

16
0
Η βιωσιμότητα είναι μείζωνος σημασίας για τα μηχανήματα που παράγει ο όμιλος CNH, ο οποίος από τη δική του πλευρά έχει αναπτύξει τις «εναλλακτικές» του λύσεις με την κατασκευή οχημάτων με κινητήρες μεθανίου και φυσικού αερίου.

Δείτε εδώ το τελευταίο μοντέλο της Case με κινητήρα μεθανίου.

Προς αυτή τη κατεύθυνση λοιπόν, σπεύδει να δείξει στο κοινό των εκθέσεων UK Anaerobic Digestion (AD) και World Biogas Expo 2019 το πρωτοποριακό τρακτέρ μεθανίου New Holland, το οποίο συνδυάζει φουτουριστικό σχεδιασμό καταναλώνοντας μεθάνιο, καύσιμο-κλειδί για τους αγρότες που έχουν οραματιστεί ένα μέλλον όπου τα απόβλητα θα παράγουν την απαραίτητη ενέργεια για τον εξοπλισμό τους. Από την άλλη μεριά, η IVECO θα παρουσιάσει στο κοινό το Stralis NP, το πρώτο φορτηγό όχημα φυσικού αερίου ειδικά σχεδιασμένο για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.


Το IVECO Stralis NP είναι το πρώτο φορτηγό με κινητήρα φυσικού αερίου, θα διαθέτει αρκετά μεγάλη αυτονομία και θα παράγει σχεδόν μηδενικούς ρύπους.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, οι επιδόσεις του Stralis NP είναι πανομοιότυπες με εκείνες ενός φορτηγού με πετρελαιοκινητήρα με τη σημαντική διαφορά ότι το αποτύπωμα του Stralis NP στο περιβάλλον είναι σχεδόν μηδενικό. Εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων έχουν όμως και οι εξακύλινδροι κινητήρες φυσικού αερίου της FPT, οι οποίοι είναι «μια ανάσα» κοντά στο να κινήσουν τα τρακτέρ και τα φορτηγά του ομίλου.

Πολλοί από τους εκπροσώπους των τριών εμπορικών σημάτων θα βρίσκονται στο Μπέρμπινχαμ, 3-4 Ιουλίου, για να αναλύσουν μια σειρά θεμάτων σχετικών με το μέλλον του βιοαερίου στη γεωργία, των προηγμένων τεχνολογιών για τους κινητήρες, την κυκλική οικονομία καθώς και τον αυξανόμενο ρόλο που παίζουν τα θεσμικά όργανα στη διευκόλυνση της υιοθέτησης τεχνολογιών φυσικού αερίου.

World Biogas Summit

Για ένατη χρονιά η διοργάνωση World Biogas Summit προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους κατασκευαστές και τους υπόλοιπους ιθύνοντες του κλάδου για να συναντηθούν με βασικά στελέχη-παράγοντες του χώρου ώστε να ανταλλάξουν ιδέες, να συζητήσουν γύρω από τις νέες τάσεις της διεθνούς αγοράς, να κάνουν μια γενικότερη επισκόπηση αλλά και μια ενδελεχή έρευνα για τις τεχνολογίες στις οποίες το αέριο παίζει τον «κινητήριο» ρόλο στη γεωργία.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία