BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το αυτοκινούμενο ψεκαστικό Defender παρουσίασε η βρετανική Chafer

Έχοντας μια ιστορία στην κατασκευή συρόμενων ψεκαστικών μηχανημάτων που μετρά πάνω από έναν αιώνα, η βρετανική εταιρεία βρήκε την τέλεια ευκαιρία να παρουσιάσει το αυτοκινούμενο ψεκαστικό μηχάνημα Defender στην έκθεση Cereals 2019.

D5lP4XyXkAAVZs2_2

193
0

Defender στο όνομα αλλά και στην πράξη, αφού ως αγγλική λέξη σημαίνει υπερασπιστής και συνδέεται σίγουρα με την ιστορία της εταρείας. Ο λόγος για την βρετανική Chafer και το αυτοκινούμενο ψεκαστικό της που παρουσιάστηκε στην έκθεση Cereals την προηγούμενη εβδομάδα.

Και παρόλο που η Chafer έχει φάει ψωμί και αλάτι με τα ψεκαστικά, δεν έχει τοποθετήσει στην γκάμα της πολλά αυτοκινούμενα συστήματα ψεκασμού. Η εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση Cereals το Defender, με χωρητικότητα δεξαμενής 3000 ή 3500 λίτρων που έρχεται ως η μικρότερη έκδοση του ψεκαστικού 4000/5000 λίτρων Interceptor.

Το Defender εξοπλίζεται με τον ίδιο εξακύλινδρο κινητήρα Deutz που τοποθείται στο Interceptor, διαθέτοντας όμως 180 ίππους -έναντι των 240 που αποδίδει ο μεγαλύτερος αδερφός- έχει κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης CVT (40 χλμ/ώρα) και δανείζεται την ίδια καμπίνα, η οποία προέρχεται από την New Holland.

Το μεταξόνιο του Defender είναι 3,3 μέτρα (30 εκατοστά μικρότερο από αυτό του Interceptor) και το πλάτος της μπούμας υπαρβαίνει τα 30 μέτρα. Περισσότερα στοιχεία στοιχεία σχετικά με το νέο Defender και την εταιρεία Chafer μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία