Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στα Vario 300 και 700 η πρώτη εμφάνιση του συστήματος τηλεματικής FendtOne

Αν αρέσκεστε στην χρήση κουμπιών στο τρακτέρ, τότε με το νέο υποβραχιόνιο που τοποθετεί η Fendt στα νέα μοντέλα, σίγουρα θα λάβετε σοβαρά υπόψη τα 300άρια και 700άρια Vario.

news-2-high

Βασίλης Σοφός

133
0

Γεμάτες οθόνες αλλά και κουμπιά είναι οι νέες καμπίνες των Fendt 300 και 700 τα οποία ανακοινώθηκαν χθες 2 Ιουλίου. Η εταιρεία τοποθέτησε στα νέα μοντέλα ένα υπερσύγχρονο σύστημα τηλεματικής, το οποίο επιτρέπει με μεγάλη ευκολία την επικοινωνία του διαχειριστή του στόλου με το τρακτέρ και αντίστροφα.

Η Fendt το ονομάζει FendtOne και το σύστημα θα είναι διαθέσιμο στον στάνταρντ εξοπλισμό πολλών από τις εκδόσεις των Vario 300 και 700. Αυτό που όμως έχει σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρον για τους χειριστές είναι μια νέα επιλογή που προστίθεται στο πολυλειτουργικό υποβραχιόνιο, αυτή του επιλογέα ισχύος. Στο κυρίως τζόιστικ θα μπορεί κανείς τώρα να εισάγει διάφορες λειτουργίες στα διαφορετικά κουμπιά που υπάρχουν εκεί ώστε αυτά να εκτελούν την κατά επιλογή του χειριστή λειτουργία.


Τα κουμπιά αλλάζουν χρώμα για να δείξουν την εκχωρημένη λειτουργία, στοιχείο αρκετά χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου το τρακτέρ το οδηγεί και ένας διαφορετικός χειριστής. Και περνάμε στις οθόνες, οι οποίες είναι τέσσερις στον αριθμό. Πέρα από την μεγάλη 12 ιντσών που βρίσκεται στο υποβραχιόνιο υπάρχει μια δεύτερη οθόνη ακριβώς δίπλα-9 ιντσών- που χρησιμοποιείται για το σύστημα καθοδήγησης της Fendt καθώς και για τα δεδομένα που εξάγονται από το τρακτέρ.

Μια τρίτη οθόνη-στον προαιρετικό εξοπλισμό- βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του χειριστή, είναι 12 ιντσών και αυτή αλλά χρησιμεύει για άλλες λειτουργίες. Στη σειρά 700S υπάρχει και η επιλογή για οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία