Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβάθμιση για τις ποιοτικές αναδιπλούμενες δισκοσβάρνες της Sulky

Η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά στην αγορά μηχανημάτων κατεργασίας εδάφους με την εξάμετρη αναδιπλούμενη δισκοσβάρνα που παρουσίασε πριν λίγες ημέρες στην έκθεση Cereals.

Cultiline-HRW-folding-power-harrows-working-_jpg_2

Βασίλης Σοφός

120
0

Η Sulky είναι γνωστή κυρίως για τους συνδυασμούς σπαρτικής και λιπασματοδιανομέων αλλά με τη νέα δισκοσβάρνα που παρουσίασε πρόσφατα φαίνεται ότι δίνει μεγάλη έμφαση και στον κλάδο της κατεργασίας εδάφους. Στην γκάμα της Sulky προστίθεται τώρα μια σειρά από δισκοσβάρνες συμπεριλαμβανομένων των αναδιπλούμενων εκδόσεων των 8 μέτρων φάρδους.

Τα μοντέλα Cultiline HRW (αναδιπλούμενα) και HR (σταθερά) διαθέτουν 4 ρότορες ανά μέτρα που παράγουν υψηλής ποιότητας στρώσεις σπόρων χωρίς ραβδώσεις ή κορυφογραμμές και, με την μειωμένη αντίσταση, εξοικονομούν ενέργεια και καύσιμα.

Η κατασκευάστρια λέει πως τα μηχανήματα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε η απαιτούμενη συντήρηση να είναι μειωμένη.Γιαυτό το λόγο κάθε ρότορας διαθέτει κωνικά εργοστασιακού τύπου ρουλεμάν, χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω ρύθμιση. Τα δόντια τεχνολογίας RapidFit, τα οποία χρησιμοποιεί η εταιρεία από το 2017, είναι στάνταρντ σε όλη τη γκάμα των δισκοσβαρνών και έτσι επιτρέπεται η εύκολη αφαίρεση των φθαρμένων δοντιών σε δευτερόλεπτα, μόνο με τη χρήση ενός κλειδιού.

«Η Sulky είναι πολύ γνωστή για τους ποιοτικούς λιπασματοδιανομείς και τις σπαρτικές της πράγμα που σημαίνει ο ο εξοπλισμός κατεργασίας εδάφους που έχουμε στην γκάμα μας μπορεί μερικές φορές να αγνοηθεί. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείται μια καλή σποροκλίνη για να βοηθηθεί η εγκατάσταση των καλλιεργειών και αργότερα που οι συνθήκες αποτελούν πρόκληση», δήλωσε ο Robert Thurkettle, διευθύνω σύμβουλος της εταιρείας Sulky Burel.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία