Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μεγαλύτερη ακρίβεια φύτευσης αλλά και χωρητικότητα σπόρων υπόσχονται τα νέα 2160 Early Riser

Η Case IH επεκτείνει τη γκάμα των φυτευτικών μηχανών της σειράς 2000 Early Riser με δύο νέες διαμορφώσεις των 60 ποδιών για το μεγάλο μπροστινής αναδίπλωσης μοντέλο 2160.

Early_Riser_Planter_2160_and_Steiger_500_0493_01-16

Βασίλης Σοφός

133
0

Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών η Case εισάγει λοιπόν δύο νέες διαμορφώσεις των 60 ποδιών για προσαρμογή στο μπροστινής αναδίπλωσης μηχάνημα φύτευσης 2160 Early Riser. Οι νές φυτευτικές έρχονται σε διαμορφώσεις 15 και 30 ιντσών για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παραγωγών μεγάλης κλίμακας σε οποιοδήποτε έδαφος ή τύπο εδάφους και αν εργάζονται, δίνοντάς τους υψηλή ακρίβεια στην τοποθέτηση των σπόρων αλλά και στην προσαρμογή του βάθους καθώς και εύκολη συντήρηση. «Η περίοδος φύτευσης του 2019 οδήγησε στην ανάγκη της αξιοποίησης κάθε λεπτού στον αγρό», δήλωσε ο Tony McClelland, διευθυντής μάρκετινγκ στον τομέα της φύτευσης της Case IH.

Περισσότερες δυνατότητες φύτευσης

Η Case IH προσφέρει το 2160 σε δύο διαμορφώσεις. Η μονάδα ξεχωριστών σειρών μπορεί να φυτέψει σπόρους σόγιας ή άλλες ειδικές καλλιέργειες σε 47 σειρές με απόσταση 15 ιντσών και καλαμπόκι σε 24 σειρές με απόσταση 30 ιντσών, ενώ με τις άλλες διαμορφώσεις μπορεί να φυτευτεί καλαμπόκι ή σόγια σε 24 σειρές με απόσταση 30 ιντσών. Σύμφωνα με την εταιρεία, χάρη στη γραμμή εργαλείων των 60 ποδιών, ο 2160 Early Riser είναι τώρα το μεγαλύτερο μηχάνημα φύτευσης με ξεχωριστές σειρές που διατίθεται στην γκάμα. Και οι δύο διαμορφώσεις διαθέτουν χαρακτηριστικά που «ξετυλίγονται» μόνο στα μοντέλα Early Riser, όπως είναι οι νέες τεχνολογίες φύτευσης που έχει εισάγει η Case IH.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της κατασκευάστριας, το 2160 διαθέτει 50% περισσότερη χωρητικότητα σπόρων και υγρού λιπάσματος σε σχέση με άλλα μοντέλα της σειράς. Αυτό το στοιχείο, συνυπολογίζοντας την απαραίτητη καθημερινή συντήρηση και τις κατάλληλες ρυθμίσεις που γίνονται μέσα από την καμπίνα, βοηθάει άμεσα τον παραγωγό αφού έτσι μειώνονται οι εργασιακές απαιτήσεις και αυξάνονται παράλληλα οι εκτάσεις που καλλιεργούνται σε μια μέρα.

Επιγραμματικά, τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι επιλογές διαμόρφωσης του μοντέλου είναι τα εξής:

-Υδραυλική ανύψωση σε διαχωριστική σειρά για γρήγορη μετατροπή μεταξύ καλλιεργειών 15 ιντσών και 30 ιντσών
-Ευελιξία στην καλλιέργεια καλαμποκιού ή σόγιας
-Ειδική έκδοση για καλλιέργειες σόγιας μόνο για σειρές των 15 ιντσών
-Υψηλή ακρίβεια στην τοποθέτηση σπόρων
-Καλλιέργειες ειδικών φυτών
-24 σειρές με απόσταση 30 ιντσών, με επιλογές που δεν είναι διαθέσιμες στο μοντέλο 2150
-Το προαιρετικό σύστημα Rowtrac αυξάνει την πλευστότητα και μειώνει τη συμπύκνωση
-Μπροστινοί τροχοί στη γραμμή εργαλείων για μαλακές, κολλώδεις και πετρώδεις συνθήκες
-Πλαίσιο υψηλής αντοχής και αυξημένη χωρητικότητα λιπάσματος
-Κατευθυνόμενος πίσω άξονας για βελτίωση της ευελιξίας στις δύσκολες εισόδους του πεδίου

Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι νέες παραλλαγές του μοντέλου 2160 Early Riser θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία πριν την περίοδο φύτευσης του 2020.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία