Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέος CEO και αλλαγές στη συνολική δομή της Claas από την 1η Οκτωβρίου

Η εταιρεία αλλάζει τη δομή της από τις αρχές Οκτωβρίου με στόχο την ταχύτερη λήψη αποφάσεων σε μια εποχή όπου «όλα αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς».

3-format2020

Βασίλης Σοφός

154
0

Διαρθρωτικές αλλαγές στη συνολική δομή διαχείρισης εκτελεί η Claas με στόχο, όπως αναφέρει η πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της εταιρείας Cathrina Claas-Muhlhauser, την αύξηση της ευελιξίας στη λήψη αποφάσεων σε μια περίοδο όπου όλα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου της Claas αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Thomas Bock ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν υπεύθυνος του τμήματος τεχνολογίας και συστημάτων.

Ο Hermann Lohbeck, που προηγουμένως εκτελούσε χρέη κύριου ομιλητή στο εκτελεστικό συμβούλιο της εταιρείας και ήταν παράλληλα και υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας στον κλάδο της συγκομιδής αποφάσισε να αφήσει την εταιρεία για να προσχωρήσει «σε άλλες προκλήσεις» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Agriland.

«Με το πάθος για την αγροτική τεχνολογία που τον διακατείχε, ο Hermann Lohbeck συνεισέφερε τα μέγιστα στις επιτυχίες της εταιρείας», εξηγεί η πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου, λέγοντας ακόμη πως ευχαριστεί τον Hermann Lohbeck για τα 20 χρόνια υπηρεσίας από υψηλά ιστάμενες θέσεις και για τη πενταετή συμβολή του στο εκτελεστικό συμβούλιο της Claas.


Ο μελλοντικός διευθύνων σύμβουλος της Claas και διευθυντής του τμήματος τεχνολογίας και συστημάτων Thomas Bock.

Η Cathrina Claas-Muhlhauser δήλωσε πως με μελλοντικό διευθύνοντα σύμβουλο τον Thomas Bock η θέση καλύπτεται με μια δυναμική προσωπικότητα η οποία θα φέρει ένα εξίσου σημαντικό πάθος στον τομέα της τεχνολογίας της Claas λαμβάνοντας υπόψη και το ομαδικό πνεύμα από το οποίο διακατέχεται ο νέος CEO.

O Thomas Bock είναι πιστοποιημένος μηχανικός, εξειδικευμένος στα ηλεκτρονικά συστήματα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως προγραμματιστής συστημάτων οχημάτων και εργάστηκε στην Claas το 2006 όπου ορίστηκε και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου μετά από 8 χρόνια. Από την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του υπεύθυνου της τμήματος τεχνολογίας και συστημάτων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία