Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Φαρδύτερες εκδόσεις L 9000 και L 12000 για τον καλλιεργητή Optimer της Kuhn

Η γαλλική φίρμα βάζει στην γκάμα της σειράς Optimer δύο νέες εκδόσεις με πλάτη εργασίας 9 και 12 μέτρα, τα Optimer L 9000 και L 12000.

Kuhn_Optimer_L_1

Βασίλης Σοφός

72
0

Ολοκληρώθηκε η γκάμα των εκδόσεων της σειράς καλλιεργητών Optimer αφού η γαλλική εταιρεία Kuhn εισήγαγε πρόσφατα τα Optimer L 9000 και L 12000, δύο καλλιεργητές με πλάτη εργασίας 9 και 12 μέτρα αντίστοιχα, αποτελώντας συνέχεια των συρόμενων εκδόσεων των 4, 5, 6 και 7,5 μέτρων. Τα δύο νέα μοντέλα είχαν μάλιστα παρουσιαστεί λίγο καιρό πριν και σε εκδήλωση στο Στρασβούργο.

Τα νέα Optimer ενσωματώνουν ένα σύστημα εντοπισμού εδάφους το οποίο εξασφαλίζει ότι κάθε τμήμα του πλαισίου λειτουργεί ανεξάρτητα για ένα ομαλό βάθος εργασίας σε όλο το πλάτος εργασίας. Η ρύθμιση του βάθους ελέγχεται υδραυλικά από τους μπροστινούς κυλίνδρους, με λειτουργία των μπροστινών τροχών καθώς και των πίσω κυλίνδρων να συμβάλουν στη μείωση της συμπύκνωσης του εδάφους ειδικά στο κεφαλάρι.

Τα Optimer L9000 και L12000 μπορούν να εργάζονται με μέση ταχύτητα 15 χλμ./ώρα και η εταιρεία εκτιμά ότι μπορούν να καλύψουν ακόμη και 18 εκτάρια την ώρα. Εξοπλισμένα με δίσκους διαμέτρου 510 χιλιοστών και πάχους 6 χιλιοστών, οι διαστάσεις και των δύο εκδόσεων κατά τη μεταφορά διαμορφώνονται σε 3 μέτρα πλάτος και 4 μέτρα ύψος. Το επίσημο λανσάρισμα των νέων Optimer έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο και τη μεγάλη έκθεση Agritechnica.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία