BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη γαλλική κατασκευάστρια Brochard Constructeur εξαγόρασε η Fliegl Agrartechnik

Τα προϊόντα της Brochard Agriculture θα συνεχίσουν να πωλούνται υπό την ίδια μπράντα στην εγχώρια αγορά αλλά και διεθνώς, εκεί όπου η γαλλική φίρμα είναι εμπορικά ενεργή.

Fliegl_Brochard

Βασίλης Σοφός

31
0

Σε μια σημαντική -τουλάχιστον εμπορικά- κίνηση προέβη ο Γερμανός κατασκευαστής αγροτικού και κτηνοτροφικού εξοπλισμού Fliegl Agrartechnik αποκτώντας την γαλλική εταιρεία Brochard Constructeur η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον κλάδο των διανομένων.

Στόχος της Fliegl Agrartechnik με την εξαγορά αυτή είναι η εμπορική επέκταση αλλά και η ενίσχυση της τεχνογνωσίας. Στο εξής τα προϊόντα της Brochard Agriculture στην γαλλική αγορά αλλά και σε άλλες χώρες εμπορικής δραστηριοποίησης θα συνεχίσουν να πωλούνται υπό το ίδιο σήμα αλλά σε μια ξεχωριστή γραμμή παραγωγής θα κατασκευάζονται οι κάθετοι και οι οριζόντιοι διανομείς για την Fliegl.


Τα πρώτα νέα μοντέλα διανομέων θα παρουσιαστούν στην έκθεση Agritechnica 2019 το Νοέμβριο.

Αυτά τα προϊόντα θα διανέμονται μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της Fliegl τόσο στην εγχώρια αγορά της Γερμανίας όσο και διεθνώς. Σύμφωνα με πηγές, τα πρώτα μοντέλα διανομέων με «γαλλική καρδιά» θα παρουσιαστούν στην έκθεση Agritechnica τον Νοέμβριο.

«Η Brochard επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων μας στη Γερμανία και στιε διεθνείς αγορές με την συγχώνευση αυτή να συμβάλλει στην επέκταση του συνόλου των υπηρεσιών μας και στην εδραίωσή μας ακόμη περισσότερο στην αγορά της Γαλλίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία