BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τους «άνετους» μίκτες τροφής Solomix λάνσαρε η Trioliet

Η ολλανδική εταιρεία βάζει στην γκάμα της τρεις νέες εκδόσεις στην γκάμα των συρόμενων μηχανημάτων ανάμειξης τροφής με χωρητικότητες 27, 30 και 34 κυβικών.

Trioliet_solomix_1

13
0

Εξοικονόμηση χρόνου και σωστό ταϊσμα υπόσχεται η ολλανδική Trioliet με τον θηριώδη μίκτη τροφής Solomix των 27, 30 και 34 κυβικών. Ο νέος συρόμενος κάδος διαθέτει τρεις αναδευτήρες και σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία μέσα σε μια μέρα μπορούν να ταϊστούν 180 αγελάδες με μία ή δύο μίξεις. Το μηχάνημα είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές «απαιτήσεις» και διαθέτει μια ποικιλία επιλογών απόρριψης τροφής, πλευρικές θύρες και μεταφορικό ιμάντα μπροστά.

Το σύστημα ψύξης και μια μετάδοση κίνηση στους αναδευτήρες με 1000 σ.α.λ. είναι στον στάνταρντ εξοπλισμό του Solomix 3 το οποίο είναι και «ολιγαρκές», αφού μπορεί να κινηθεί άνετα από ένα τρακτέρ 140-160 ίππων.

O Solomix ενσωματώνει το σύστημα ψεκασμού διπλής ροής με την τροφή να αναμειγνύεται κάθετα ή οριζόντια χάρη σε ένα ασυνήθιστο σχήμα κάδου και έξυπνων ένθετων μερών που αλλάζουν τη φυσική ροή του υλικού. Σύμφωνα με την Trioliet, το παραπάνω σύστημα εξασφαλίζει ταχύτερη ανάμιξη και λιγότερη απαιτούμενη ισχύ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία