BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στενή συνεργασία John Deere-Continental με στόχο την προμήθεια ελαστικών για τα νέα τρακτέρ της σειράς 6

Η κατασκευάστρια τρακτέρ παίρνει μεταξύ άλλων ρόλο πιστοποιητή και εγκρίνει 30 διαφορετικές διαστάσεις ελαστικών Continental τα οποία θα φορεθούν στα μεσαίου μεγέθους τρακτέρ 6MC, 6RC, 6M και 6R.

NEWS_170909971_AR_0_ABFZSXMZUGSS_3

25
0

Τον έλεγχο των αγροτικών ελαστικών Continental παίρνει η John Deere, αφού σύμφωνα με πηγές οι δύο εταιρείες υπέγραψαν μια εταιρική συμφωνία κατά την οποία η John Deere θα έχει πρόσβαση στην κατασκευαστική εξέλιξη των αγροτικών ελαστικών της Continental στο εργοστάσιο της Πορτογαλίας. Από την συνεργασία βγαίνου κερδισμένες και οι δύο εταιρείες, αφού όχι μόνο η John Deere θα τοποθετεί τα «δικά της» ελαστικά στα μοντέλα της -με την έννοια ότι θα τηρούνται επακριβώς οι προδιαγραφές που θέτει τόσο η ίδια η Continental όσο και η John Deere- αλλά και η κατασκευάστρια ελαστικών θα μπει ξανά δυναμικά στην αγορά των αγροτικών ελαστικών.

«Αυτή η εταιρική συνεργασία τοποθετεί την Continental ξανά στον χώρο της γεωργίας και αποδεικνύει ότι το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης στο Λουσάντο της Πορτογαλίας δούλεψε με επιτυχία, προσελκύοντας τώρα το ενδιαφέρον και έχοντας και την υποστήριξη μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες στον χώρο», ανέφερε ο James Parrott που εκτελεί καθήκοντα υπεύθυνου της μάρκας της Continental.

Η John Deere είναι ο πρώτος κατασκευαστής OEM εξοπλισμού ( εταιρεία που προμηθεύεται γνήσιο εξοπλισμό από άλλη εταιρεία για τα δικά της μηχανήματα αλλά χωρίς ο εξοπλισμός αυτός να φέρει το λογότυπο της μητέρας εταιρείας) και θα έχει τον έλεγχο στην γραμμή παραγωγής της Continental, στην πόλη Λουσάντο της Πορτογαλίας. Συγκεκριμένη ομάδα τεχνικών της John Deere δαπάνησε πολλές μέρες εκτεταμένων και λεπτομερών δοκιμών το καλοκαίρι του 2018.

Οι έλεγχοι αφορούσαν θέματα διαχείρισης της ποιότητας, της διαδικασίας παράδοσης, της διαχείρισης του κινδύνου και της επεξεργασίας των παραγγελιών. Η Continental πέτυχε πολύ καλά αποτελέσματα γεγονός που έφερε την έφερε στο δρόμο της συνεργασίας με την John Deere. Όσον αφορά τα μοντέλα ελαστικών, οι δύο εταιρείες ετοίμασαν τα Tractor70 και Tractor85, σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση κατά την οδήγηση, να προστατεύουν παράλληλα το έδαφος και να διαχειρίζονται σωστά τις δυνάμεις έλξης χάρη σε τεχνολογίες όπως είναι η N.flex. Το υλικό από νάιλον στο κουφάρι του ελαστικού είναι πιο εύκαμπτο και την ίδια στιγμή διατηρεί και τη μορφή του σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η Continental κατασκεύασε όμως τα συγκεκριμένα ελαστικά λαμβάνοντας υπόψη τη βελτίωση της απόδοσης αλλά και της εξοικονόμησης καυσίμου. Σημαντικό χαρακτηριστικό, τέλος, είναι η τεχνολογία που φέρνει η Continental η οποία βοηθάει στην εύκολη τοποθέτηση και εξαγωγή του ελαστικού, τα οποία μάλιστα είναι κατασκευασμένα για να δουλεύουν με χαμηλές πιέσεις, κάτι που συμβάλλει στην μείωση τη συμπύκνωσης της εδάφους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία