Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Δύο πιο προσιτά μοντέλα ρυμουλκούμενων στη σειρά Panterra της SlurryKat

Τα μοντέλα θα φέρουν χαρακτηριστικά για μικρότερους παραγωγούς και τοποθετούνται στη «βάση» της σειράς Panterra της μάρκας.

1-SlurryKat-Panterra-c-no-credit

Βασίλης Σοφός

88
0

Με δύο νέα μοντέλα κάδων χαμηλής φόρτωσης έρχεται τώρα να υποστηρίξει τους μικρότερους παραγωγούς η εταιρεία SlurryKat. Η έκδοση των 16 τόνων και η τριαξονική έκδοση των 24 τόνων τοποθετούνται τώρα στην βάση της σειράς Panterra της μάρκας. Στον στάνταρντ εξοπλισμό τους φέρουν ράμπες, φώτα τεχνολογίας Led, μεταφορικούς άξονες, ανάρτηση με πολλαπλούς άξονες και πλευρικές ράγες ασφαλείας.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό είναι διαθέσιμα διπλά αεριζόμενα φρένα και υδραυλικά, μια αλουμινένια εργαλειοθήκη που κλειδώνει και εναλλακτικά εξωτερικά φινιρίσματα. Μαζί με τις εκδόσεις αυτές η SlurryKat προσφέρει και μια άλλη σειρά ρυμουλκούμενων κάδων που αποτελείται από εκδόσεις των 8, 10, 12 και 14 τόνων και με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Σημαντικό χαρακτηριστικό στα νέα μοντέλα είναι ο ενιαίος κύλινδρος ανατροπής και η υδραυλικά ελεγχόμενη πίσω πόρτα με την κατασκευάστρια να τονίζει ότι πρόκειται για μηχανισμό πολύ γρήγορο στη λειτουργία του. Τα πλευρικά μέρη και οι κολόνες αφαιρούνται εύκολα με την τελική διαμόρφωση του κάδου να είναι κατάλληλη και για μεταφορά δεματιών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία