Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τέρμα πια οι κολλημένοι χάρτες εφαρμογής στο παρμπρίζ του τρακτέρ λέει η Kuhn

Με μια εφαρμογή για όλους, εγκατεστημένη σε κινητά με λογισμικό Android και iOS, ο χειριστής έχει στη διάθεσή του σε πραγματικό χρόνο τους χάρτες εφαρμογής έτσι ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το «πού», το «πότε» και φυσικά το «πόσο» για την καλλιέργεια.

35__kuhn_1

181
0

Πότε άλλοτε η αλλαγή του ρυθμού εφαρμογής λιπάσματος ή οποιουδήποτε άλλου υλικού δεν ήταν πιο εύκολη υποστηρίζει η Kuhn η οποία λανσάρει τους EasyMaps μια εφαρμογή με χάρτες «real time» απεικόνισης που διευκολύνει όσους καλλιεργούν σε περιοχές όπου η μεταβλητότητα στον ρυθμό εφαρμογής και γενικής διαχείρισης είναι καθοριστική. Σύμφωνα με την Kuhn το 4% της γηραιάς Ηπείρου καλύπτετα από εδάφη με χάρτες μεταβλητού ρυθμού εφαρμογής και από αυτά το 60% διαχειρίζεται από τους παραγωγούς με τον παραδοσιακό τρόπο. Για παράδειγμα, πολλές φάρμες εκτυπώνουν έναν χάρτη εφαρμογών, το κολλούν στο παράθυρο και απλά «μαντεύουν«.

Παρέχοντας απλές πληροφορίες για τις αλλαγές στον ρυθμί εφαρμογής με την χρήση του κινητού ή της ταμπλέτας, η εφαρμογή EasyMaps απεικονίζει την περιοχή σε πραγματικό χρόνο και υποδεικνύει τον απαιτούμενο ρυθμό και ποσοστό εφαρμογής στο σημείο.

Και δεν χρειάζεται κανείς να έχει στο τρακτέρ σύστημα GPS. Συμβατή με όλους τους χάρτες εφαρμογής η εφαρμογή απεικονίζει και τα σημεία τα οποία δουλεύτηκαν το πρωί ώστε να μπορεί κανείς να δουλέψει και το βράδυ. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη τόσο για κινητά με λογισμικό Anroid όσο και για κινητά της Apple (iOS).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία