BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέο αγροτικό εξοπλισμό για οικιακές εφαρμογές λάνσαρε η John Deere

Τα νέα μοντέλα απευθύνονται σε ιδιοκτήτες μεγάλων εκτάσεων γης και προσφέρονται για χρήση ακόμη και σε εργασίες δημόσιων χώρων.

frontier-rotary-tiller-r4d127726-1366x768

Βασίλης Σοφός

21
0

Με τρία νέα προϊόντα αναβαθμίζει τη γκάμα των μπροστινών αναρτώμενων εξαρτημάτων της η John Deere, συμπεριλαμβανομένων των περιστροφικών σκαπτικών, ενός αντάπτορα φορτωτή και ενός μικρού φυτευτικού. Σύμφωνα με την John Deere ο αντάπτορας φορτωτή SA20F και τα περιστροφικά σκαπτικά RT30 προορίζονται για ιδιοκτήτες μεγάλων ακινήτων και για μη επαγγελματικές εφαρμογές όπως είναι και η φυτευτική μηχανή GS10L που κρίνεται ιδανική για οικιακού χαρακτήρα σπορές.

«Το νέο μπροστινό εξάρτημα φόρτωσης SA20F είναι συμβατό με τα μοντέλα John Deere 100, 200 και 300E και επιτρέπει στον χειριστή να φέρει εις πέρας πολλές εργασίες» δήλωσε ο Scott Geier, υπεύθυνος μάρκετινγκ και πωλήσεων της John Deere για τα συγκεκριμένα προϊόντα. Ουσιαστικά ο αντάπτορας φόρτωσης SA20F δίνει στον υπάρχον τρακτέρ και στον φορτωτή πρόσθετη ευελιξία για να κάνει περισσότερα χωρίς την ταλαιπωρία και το κόστος της αναβάθμισης ολόκληρων των εξαρτημάτων φόρτωσης.

Τα νέα περιστροφικά σκαπτικά RT30 προσαρμόζονται εύκολα και αναμιγνύουν το έδαφος για την προετοιμασία της σποράς. Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια, είναι συμβατά με τα τρακτέρ της «οικογενειακής σειράς» 1,2,3,4 και 5. Το σκαπτικό RT30 διαθέτει 9 περιστροφικά μέρη με 6 λεπίδες από χάλυβα υψηλής αντοχής. Στο χαρτοφυλάκιο των νέων προϊόντων προστίθεται και το φυτευτικό μηχάνημα GS10L, κατασκευασμένο ειδικά για ιδιοκτήτες ακινήτων με μεγάλους υπαίθριους χώρους.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του νέου φυτευτικού, όπως λέει η John Deere, είναι η ταχύτητα σποράς που αποδίδεται στην δυνατότητα προσαρμογής του ρυθμού σποράς του μηχανήματος. Προς το παρόν το GS10L είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με πλάτος, 48 (1,22 μέτρα) και 60 ίντσες (1,52 μέτρα). 

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από τους τοπικούς αντιπροσώπους της εταιρείας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία