BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το ασύρματο κιτ της Bowmonk που ειδοποιεί για την υπέρβαση φορτίου στα τρέιλερ

Το σύστημα των μετρητών επιτρέπει στους χειριστές να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο το φέλιμο φορτίο, το συνολικό βάρος του τρέιλερ, το ατομικό βάρος κάθε άξονα καθώς και το βάρος της ράβδου έλξης.

joskin-3-akslet-graesvogn-med-traktor-w600

Βασίλης Σοφός

17
0

Με ηχητικά αλλά και με οπτικά σήματα ειδοποιεί το νέο κιτ για τρέιλερ της αγγλικής Bowmonk για την υπέρβαση του ορίου φόρτωσης, προσφέροντας όμως παράλληλα και άλλες ενδείξεις όπως για παράδειγμα αυτή του βάρους σε κάθε ανεξάρτητο άξονα του ρυμουλκούμενου. Πιο συγκεκριμένα, η εύκολη στην εγκατάσταση συσκευή επιτρέπει στον χειριστή να έχει τον έλεγχο του ωφέλιμου φορτίου ανά πάσα στιγμή, να βλέπει το συνολικό βάρος του τρέιλερ, το βάρος του κάθε άξονα ξεχωριστά και το βάρους που ασκείται στη ράβδο έλξης.

Επιπλέον ένα σύστημα ειδοποίησης αναλαμβάνει να τον ενημερώσει για το επιτρεπόμενο βάρος-σύμφωνα με τα καθορισμένα όρια του κατασκευαστή-, ώστε εκείνος να μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια στο δρόμο.


Ασύρματο, εύκολο στην εγκατάσταση και αρκετά ακριβές είναι το κιτ  ένδειξης υπέρβασης φορτίου της Bowmonk το οποίο είναι συμβατό με κάθε είδος αγροτικού ρυμουλκούμενου.

Οι ενδείξεις του βάρους προβάλλονται σε μια φορητή ασύρματη συσκευή, κάτι που σημαίνει ότι αυτή μπορεί να τοποθετηθεί και σε άλλα μηχανήματα πολύ εύκολα. Το κιτ δεν εμπλέκεται με κανένα παρελκόμενο που χρησιμοποιείται κατά την εργασία ούτε συνεργάζεται με το σύστημα τροφοδοσίας και μπορεί να λειτουργήσει με όλους τους τύπους αναρτήσεων που διαθέτουν τα τρέιλερ, με τον χειριστή να μπορεί μάλιστα να εκτυπώσει τα δεδομένα των φορτίων που συλλέγονται από τη συσκευή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία