BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την ανεξάρτητη εφαρμογή Smart Command για κάθε τρακτέρ θα λανσάρει η Reichhardt στην Agritechnica

Η Reichhardt παρέχει λύσεις αυτόματης καθοδήγησης για ελκυστήρες, αυτοκινούμενες μηχανές και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στη γεωργία από το 2006.

John-Deere-Tillage-mag

28
0

Άμεση σύνδεση μέσω WiFi και διαχείριση των λειτουργιών αυτόματης καθοδήγησης μέσω κινητών συσκευών-τάμπλετ και έξυπνα κινητά τηλέφωνα- θα παρέχει η εφαρμογή Smart Command για τα τρακτέρ την οποία ετοιμάζεται να λανσάρει η γερμανική εταιρεία Reichhardt στην επερχόμενη έκθεση Agritechnica σε τρεις μήνες από τώρα.

Η εφαρμογή είναι έχει συμβατότητα ISO, θα δίνει λύσεις στο αυτόματο σύστημα διεύθυνσης, στον έλεγχο τμήματος και στον έλεγχο μεταβλητού ρυθμού, επιτρέποντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων.


Η εφαρμογή της Reichhardt είναι ανεξάρτητη, κάτι που σημαίνει ότι με ένα τάμπλετ και σύνδεση στο WiFi ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση σε αυτήν.

Η εταιρεία λέει πως μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να δει τον χρόνο εργασίας, τον ρυθμό εφαρμογής και το είδος της δουλειάς, στοιχεία τα οποία αρχειοθετούνται στην κινητή συσκεύη του. Σύμφωνα μάλιστα με τη εταιρεία, η εφαρμογή Smart Command δε χρειάζεται απαραίτητα σύνδεση στο διαδίκτυο για την διαχείριση των δεδομένων, αφού αυτά εποθηκεύονται στο κινητό ή το τάμπλετ του χρήστη.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις μάρκες τρακτέρ και μπορεί να «τρέξει» παράλληλα με κάθε είδος εξοπλισμού που διαθέτει το εκάστοτε τρακτέρ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία