BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Iσχυρότερα μοντέλα στη Σειρά Χ7.6 της McCormick έτοιμα για την Agritechnica

Η εταρειία ετοιμάζεται για την Agritechninca, εκεί όπου θα παρουσιάσει και τη νέα γκάμα X7.6 VT που θα διαθέτει τρακτέρ με αδιαβάθμητο κιβώτιο και περισσότερη ισχύ.

mccormick-x7-6-tier-4-final-in-campo-low-cpy-6

Βασίλης Σοφός

45
0

Γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των Σειρών X6 και Χ8 η McCormick που θα βρεθεί στην επερχόμενη έκθεση Agritechnica με τρία νέα μοντέλα υψηλότερης ιπποδύναμης, αδιαβάθμητου κιβωτίου αλλά και με ενσωτατωμένο το νέο σύστημα εξατομίκευσης των λειτουργιών των πλήκτρων MySwitch.

Η νέα σειρά X7.6 VT-Drive περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα. ένα με παρόμοιες ιπποδυνάμεις με εκείνες των υπαρχόντων μοντέλων και τρία με μεγαλύτερη ισχύ, το αποκορύφωμα των οποίων αποτελεί πλέον το νέο X7.624 VT-Drive των 230/240 ίππων.

Τα νέα μοντέλα υποδέχονται τα κουμπιά Myswitch στην καμπίνα τους - πέντε για την ακρίβεια- τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν από τον χειριστή, εκτελώντας διαφορετικές λειτουργίες κάθε φορά. Ακόμη,φέρουν ηλεκτρονικό έλεγχο της γωνίας τιμονιού, ISObus και το νέο σύστημα τηλεματικής της McCormick για τη διαχείριση του στόλου. Να σημειωθεί πως από τα νέα Χ7.6 δεν λείπουν φυσικά τα προεγκατεστημένα εργαλεία γεωργίας ακριβείας, όπως είναι το GPS .

Στον εξωτερικό σχεδιασμό τα νέα μοντέλα διαφοροποιούνται με το ανασχεδιασμένο καπό που παραπέμπει σε εκείνο των μεγαλύτερων μοντέλων Χ8 VT-Drive. Η κατασκευάστρια αναβάθμισε όμως και την οροφή των X7.6 VT-Drive τοποθετώντας στο σημείο και μια σειρά από φώτα εργασίας.

Κάτω από το καπό, τέλος, φιλοξενούνται οι νέοι Stage V κινητήρες Betapower από την FPT, οι οποίοι διατηρούν τον συνδυασμό των τεχνολογιών επεξεργασίας των καυσαερίων SCR και DOC. Σειρά McCormick Χ7 X7.660 VT-Drive (165 και 180 ίπποι) - Αδιαβάθμητο κιβώτιο Χ7.670 VT-Drive (180 και 192 ίπποι) - Αδιαβάθμητο κιβώτιο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία