BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Συνεργασία με την πλατφόρμα πώλησης μεταχειρισμένων αγροτικών μηχανημάτων E-Farm ξεκινά η Claas

Αυτή η συνεργασία δίνει την ευκαιρία στην Claas να παρέχει στους αντιπροσώπους τη δυνατότητα να διευρύνουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες στο μέλλον όσον αφορά στις πωλήσεις μεταχερισμένων τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων τόσο της ομώνυμης εταιρείας όσο και άλλων κατασκευαστών.

NEW_ARION_650_2

Βασίλης Σοφός

55
0

Μια νέα ευκαιρία στον κλάδο του μάρκετινγκ ανοίγεται για την Claas η οποία υπέγραψε τη συνεργασία της με την διαδικτυακή πλατφόρμα μεταχειρισμένων αγροτικών μηχανημάτων E-Farm.com. H νεοφυής επιχείρηση E-Farm με έδρα το Αμβούργο παρέχει πρωτοφανείς υπηρεσίες στους πελάτες της, αφού αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία της εμπορίας προσφέροντας αξιόπιστα μηχανήματα με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Η εταιρεία καλύπτει με τις υπηρεσίες τις όλη τη διαδικασία της αγοράς, από το ραντεβού με τον πελάτη μέχρι τη μεταφορά και τη παράδοση του μηχανήματος σε αυτόν. Αξιοσημείωτο ακόμη είναι το γεγονός ότι η επιχείρηση μπορεί να καλύψει και πελάτες εκτός συνόρων, στοιχείο σημαντικό και για τους αντιπροσώπους των μηχανημάτων διεθνώς.

«Πήραμε πολύ συνειδητά μια απόφαση να επενδύσουμε σε ένα εξίσου σημαντικό μερίδιο πελατών προκειμένου να διατηρήσουμε το πνεύμα και τον δυναμισμό μιας start-up επιχείρησης. Θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε καινοτόμες ιδέες στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων μελλοντικά», αναφέρει ο Thomas Böck, Διευθύνων Σύμβουλος της Claas.

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, πως η Claas δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο μάρκετινγκ μεταχειρισμένων μηχανημάτων, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων-μοντέλων Claas αλλά και άλλων κατασκευαστών- μέσω των κέντρων μεταχειρισμένων First Claas Used που διατηρεί στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Πολωνία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία