BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H Fusion 3 Pro η τελευταία προσθήκη στη Σειρά των χορτοδετικών της McHale

Το νέο μηχάνημα στέκεται ανάμεσα στο μοντέλο Fusion 3 και Fusion 3 Plus.

McHale_Fusion_3_Pro_1

Βασίλης Σοφός

10
0

Πρόσβαση σε περισσότετες επιλογές όπως η προσαρμογή της πυκνότητας, του διχτυού και ο έλεγχος των δεμάτων από κάμερα μέσα στην καμπίνα δίνει η McHale στον χειριστή της νέας χορτοδετικής Fusion 3 Pro, η οποία έρχεται να τοποθετηθεί στην γκάμα ανάμεσα στα μοντέλα Fusion 3 και Fusion 3 Plus της εταιρείας. Το νέο μηχάνημα διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως είναι το σύστημα πληροφόρησης για την υγρασία των δεμάτων αλλά και η μέτρηση του βάρους αυτών μέσω συστήματος ζύγισης.

Ο διευθυντής πωλήσεων McHale στην Ιρλανδία, James Heanue, δήλωσε: «Η γκάμα των χορτοδετικών Fusion της McHale αναγνωρίζεται παγκοσμίως για το μοναδικό σύστημα μεταφοράς των μπαλών, το κάθετο δαχτυλίδι τυλίγματος και την υψηλή απόδοση». Σύμφωνα με την εταιρεία, η ταχύτητα τυλίγματος του Fusion 3 Pro έχει αυξηθεί κατά 20% επιτρέποντας στο μηχάνημα να πιάσει 4 στρώματα υλικού σε 18 δευτερόλεπτα ή 6 στρώματα σε 24 δευτερόλεπτα.

Κονσόλα ελέγχου με οθόνη αφής

Η νέα Fusion 3 Pro διατίθεται μαζί με την κονσόλα ελέγχου iTouch Control, η οποία φέρει μια οθόνη αφής 7 ιντσών μέσω της οποίας γίνονται όλες οι ρυθμίσεις της χορτοδετικής. Μαζί με αυτό, η McHale έχει εξοπλίσει μεταξύ άλλων το μηχάνημα με κάμερες οι οποίες προβάλλουν στην οθόνη του iTouch Control το πίσω μέρος της Fusion 3 Pro.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία