BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την ενίσχυση της παγκόσμιας εμβέλειάς της στην αγορά θέλει να επικοινωνήσει η Landini στην Agritechnica

Εκτός από την πλήρη γκάμα τρακτέρ που θα βρίσκεται στα στάντ της έκθεσης, η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει τα επόμενά της πλάνα αναφορικά με την επέκταση του διεθνούς δικτύου αντιπροσώπων και την ενίσχυση της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητά της.

landini-eima

Βασίλης Σοφός

183
0

Κομβικής σημασίας θεωρεί η Landini τη διεθνή έκθεση Agritechnica στα πλαίσια των πλάνων που έχει στο μυαλό της για επέκταση του δικτύου αντιπροσώπων, με στόχο να ηγηθεί με μεγάλα ποσοστά μεριδίου σε διάφορες κατηγορίες τρακτέρ.

Όπως αναφέρει η ίδια η κατασκευάστρια, την περίοπτη θέση στο στάντ της έκθεσης - σε ένα μήνα από τώρα- θα έχει το Landini Rex 4 που είναι εξοπλισμένο με το Advanced Driving System. Το προηγμένο σύστημα είναι ένα υβριδικό σύστημα υποβοήθησης οδήγησης που βοηθάει τον χειριστή σε όλους τους ελιγμούς εντός του πεδίου αλλά και στο δρόμο, εκεί όπου η οδηγική άνεση αυξάνεται τόσο με την προσαρμογή του συστήματος διεύθυνσης -ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης- όσο και με το σύστημα αυτόματης επιστροφή των τροχών στην κεντρική θέση τους. Τα Landini Rex 4 μπορούν επίσης να συνδεθούν δορυφορικά και να προσφέρουν καλύτερη καθοδήγηση, να αποθηκεύουν τη θέση που έχουν οι τροχοί ανά πεδίο εργασίας μείωνοντας τις εξωτερικές καταπονήσεις στο σύστημα διεύθυνσης.

Η συγκεκριμένη Σειρά διαθέτει εκδόσεις με ιπποδυνάμεις από 70 έως 112 ίππους που προέρχονται από τους κινητήρες Deutz AG, οι οποίοι διαθέτουν σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων EGR και DOC χωρίς φίλτρο DPF και επομένως δεν χρειάζεται καμία αναγέννηση για την καύση των μικροσωματιδίων. Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που βρίσκεται στον στάνταρντ εξοπλισμό των μοντέλων είναι το σύστημα Engine Memo Switch που αποθηκεύει τις στροφές του κινητήρα, όταν οι εργασίες απαιτούν πράγματι μια συγκεκριμένη λειτουργία από τον κινητήρα.

Ανάμεσα στα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Landini ξεχωρίζει επίσης και η Σειρά 2 των αμπελουργικών τρακτέρ, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι πρόκειται για μηχανήματα που κινούνται στο τρίπτυχο τεχνολογία, οικονομία και ευελιξία. Τα μοντέλα της Σειράς 2 κινούνται από μοτέρ της Yanmar προσφέροντας από 44 έως και 51 ίππους σε τρεις διαθέσιμες εκδόσεις. Είναι τετρακύλινδρα και υπετροφοδοτούμενα με υψηλή ροπή και χαμηλούς θορύβους εντός και εκτός καμπίνας.

Άλλα μοντέλα που θα βρίσκονται στο περίπτερο της Landini:

-Σειρά 4D ( Τετρακύλινδρα Deutz Tier 4, 2,9 λίτρων υπερτροφοδοτούμενα με 2 βαλβίδες ανά κύλινδρο και ισχύ 70, 75 και 80 ίππων)

-Σειρά 5 των εξειδικευμένων τρακτέρ ( μοντέλα 100, 110, 120 με τετρακύλινδρο 16βάλβιδο κινητήρα Deutz AG 3,6 λίτρων και μετάδοση T-Tronic

-Σειρά 6H με τον κινητήρα Deutz των 3,6 λίτρων Tier 4 Final και απόδοση 110, 119 και 126 ίππους

-Σειρά Super των προσαρμόσιμων τρακτέρ ανάλογα με την αγορά και την εκάστοτε εργασία, με απόδοση 75-106 ίππους

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία