BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σε λειτουργία οι νέες κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Argo Tractors στη Γαλλία

Το κτίριο περιλαμβάνει κέντρο εκπαίδευσης για αντιπροσώπους και πελάτες, γραφεία και εκθεσιακούς χώρους.

AgriArgo-Iberica_Landini-241x428

Βασίλης Σοφός

32
0

Στην ολοκλήρωση του φιλόδοξου επενδυτικού της προγράμματος προς όφελος των παγκόσμιων διανομέων και πελατών έφτασε ο Όμιλος Argo Tractors, με το άνοιγμα των νέων κεντρικών εγκαταστάσεων στη Γαλλία για τα τρακτέρ McCormick και Landini. Οι νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου βρίσκονται κοντά στη Λυών και θα φιλοξενούν κέντρο εκπαίδευσης για αντιπροσώπους και πελάτες, γραφεία και εκθεσιακούς χώρους για τα προϊόντα των μηχανημάτων McCormick και Landini.

Ο Simeone Morra (τέρμα δεξιά), διευθυντής επιχειρηματικών υποθέσεων του Ομίλου Argo Tractors και μέλος της οικογένειας Argo Tractors παγκοσμίως, ήταν μεταξύ των διευθυντικών στελεχών και των τοπικών αξιωματούχων στα εγκαίνια της νέας γαλλικής εγκατάστασης του Ομίλου.


Η επένδυση αποτελεί μέρος του προγράμματος ψηφιακής εξέλιξης και εμπορικών εργαλείων του Ομίλου για την ενίσχυση των πωλήσεων και των υπηρεσιών του. Παράλληλα, η ενίσχυση της παρουσίας των McCormick και Landini στη Γαλλία είναι εδώ και πολύ καιρό η χώρα-στόχος του Ομίλου. Η εγκατάσταση βρίσκεται στην στρατηγική θέση Vaulx-Milieu δίπλα στον κομβικό αυτοκινητόδρομο Α43 και διαθέτοντας παρόμοιο σχεδιασμό με το κτίριο που άνοιξε τις πόρτες του πριν δύο χρόνια στην περιοχή Villamarciel της Ισπανίας.

«Η γαλλική αγορά είναι και θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό πυλώνα των στρατηγικών ανάπτυξης των τρακτέρ Argo», σχολίασε ο Simeone Morra, διευθυντής επιχειρηματικών υποθέσεων του Ομίλου Argo Tractors και πρόεδρος της Argo France. Ο ίδιος λέει πώς οι επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια και τα πρότζεκτ που ξεκίνησαν στοχεύουν στην ενίσχυση των αντιπροσώπων με όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να εργαστούν υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, με στόχο εκείνοι να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος, να αυξήσουν την κερδοφορία τους και να ενισχύσουν την εταιρική τους εικόνα.

Με κύκλο εργασιών 500 εκατομμυρίων ευρώ, ο Όμιλος Argo Tractors απασχολεί 1800 υπαλλήλους σε 6 εργοστάσιά του και διαθέτει ετήσια παραγωγική ικανότητα 22.000 τρακτέρ. Παγκοσμίως διατηρεί 8 εμπορικά παραρτήματα, συνεργαζόμενος με 130 εισαγωγείς και 2500 αντιπροσώπους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία