BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα επίσημη αντιπροσωπεία John Deere στην Πάτρα

Η εταιρεία «Κολοκυθάς Μηχανήματα» εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στις εγκαστάσεις της, γιορτάζοντας τη συνεργασία του με με την Agrotech S.A. και την John Deere.

3424022_2

Agronews

273
0

Το νέο κατάστημα της «Κολοκυθάς Μηχανήματα» εγκαινίασε τη συνεργασία του με την Agrotech S.A. και την επίσημη αντιπροσώπευση της John Deere.

H εταιρεία συνεχίζοντας την 40ετή πορεία της στο χώρο του γεωργικού εξοπλισμού, φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής αγοράς στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το opening party στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα υπερσύγχρονα μηχανήματα.

Η Agrotech S.A ανήκει στον όμιλο Μποζατζίδης – Μητσιολίδης Α.Ε. όπου αντιπροσωπεύει επίσης εταιρείες όπως η Pottinger, Maschio Gaspardo, Pellenc, Lopez Garrido και άλλες ηγετικές εταιρείας του αγροτικού τομέα. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο πρόεδρος της Agrotech S.A. κ. Χριστόδουλος Μποζατζίδης, ο συνιδρυτής του ομίλου κ. Δημήτριος Μποζατζίδης και ο Διευθυντής Πωλήσεων νοτίου Ελλάδος κ. Παναγιώτης Παπανικολάου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία