BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πολλά τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνουν οι αναβαθμισμένες ενσιρωτικές της John Deere

Ο αμερικανικός κολοσσός αναβάθμισε τα αυτοκινούμενα μηχανήματά του σε επίπεδο άνεσης, αξιοπιστίας και...οικονομίας στα λειτουργικά κόστη.

John-Deere-forager-updates-for-2020

Βασίλης Σοφός

15
0

Χαμηλά λειτουργικά κόστη, ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης και λειτουργίες που προάγουν την άνεση μέσα στην καμπίνα είναι μερικά από τα σημεία που αναθεώρησε η John Deere κατά την αναβάθμιση των αυτοκινούμενων ενσιρωτικών μηχανημάτων της, ως Model Year 2020 τώρα.

Τα βασικότερα από αυτά είναι τα εξής:

AHC ( Active Header Control-Ενεργός Έλεγχος Κεφαλής) με εκτεταμένο ενεργό πλευρικό πλωτήρα

Οι κεφαλές συλλογής και άμεσης κοπής μπορούν να λειτουργούν με τη μέγιστη απόδοση και ασφάλεια μέσω αυτού του νέου τρόπου ελέγχου. Μόλις ο χειριστής χαμηλώσει την κεφαλή, αυτή μπορεί να μετακινηθεί ελεύθερα πάνω από το έδαφος. Μόλις ανυψωθεί, βρίσκει το κέντρο μόνη της και κλειδώνει αυτόματα, έτσι ώστε αυτή η σταθερή θέση να παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στο δρόμο.

Πακέτο ξύστρας Dura Line

Η ξύστρα Dura Line είναι τώρα διαθέσιμη και με τα τρία πακέτα εξοπλισμού για να ικανοποιήσει διαφορετικές απαιτήσεις συγκομιδής. Τα εξαρτήματα Dura Line διαρκούν τουλάχιστον τέσσερις φορές περισσότερο από τα στάνταρ, εξασφαλίζοντας χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και μακροζωΐα.

Πολυλειτουργικός μοχλός για περισσότερη άνεση

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, ο νέος μοχλός χειρισμού προσφέρει καλύτερη εργονομία στα ενσιρωτικά της John Deere. Ο ομοχλός έχει μια κλίση 15 μοιρών προς τα εμπρός και ταιριάζει πιο άνετα στο χέρι του οδηγού, κάτι που οδηγεί σε ευκολότερες αλλαγές εμπρός/πίσω.

Σύνδεση JDLink

Η πρόσβαση από απόσταση για όλα τα πακέτα αξοπλισμού με το σύμβολο i είναι τώρα δωρεάν για τα πρώτα πέντε χρόνια. Αυτή παρέχει στους πελάτες ασύρματη σύνδεση στο πεδίο και επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ υπολογιστών, έξυπνων κινητών τηλεφώνων καθώς και του γραφείου μέσω του JDLink Connect. Επιπλέον, αναβαθμίστηκε και η συμβατότητα μεταξύ της ανοιχτής πλατφόρμας MyJohnDeere.com και άλλων συστημάτων.

Ανανέωση στις μονάδες κοπής για τη σειρά 8000

Η κοπτική κεφαλή των μοντέλων της Σειράς 8000 δανείζεται τώρα την αναβαθμισμένη μονάδα της Σειράς9000. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: ενισχυμένο πλαίσιο, μεγαλύτερα έδρανα και βελτιωμένο σύστημα άλεσης με μαχαίρι. Λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής των πτερυγίων, η John Deere λέει πως οι χρήστες θα δουν το κόστος της συντήρησης να χαμηλώνει αλλά και την ποιότητα του τεμαχισμού να βελτιώνεται.

 Κεφαλή αραβοσίτου 460plus StalkBuster

Η Kemper θα διαθέτει σε ακόμη περισσότερα κομμάτια το εξάρτημα 460plus StalkBuster για το καλαμπόκι. Έχουν γίνει όμως βελτιώσεις και στη μονάδα ελέγχου, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η πρόκληση ζημιάς κατά την αντιστροφή. Το StalkBuster είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τον πλήρη έλεγχο των εχθρών του καλαμποκιού, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία