BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Βραβείο καινοτομίας στο John Deere 8RX από τον διαγωνισμό CES Innovation Awards

Η διοργάνωση CES Innovation Awards τίμησε στην κατηγορία «Tech for a Better World» την John Deere και συγκεκριμένα το νέο ερπυστριοφόρο τρακτέρ 8RX.

ECF9ED64-5ECF-4B30-9D73-AA214F23DD75

Βασίλης Σοφός

84
0

Με το βραβείο καινοτομίας τιμήθηκε η John Deere για το νέο ερπυστριοφόρο τρακτέρ 8RX που ενσωματώνει τεχνολογίες όπως τεχνητή νοημοσύνη και γενικά διαθέτει προηγμένη αυτοματοποίηση σε λειτουργίες που βοηθούν τους αγρότες να δουλέψουν πιο αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα αυτές οι λειτουργίες συγκεντρώνουν δεδομένα, συμβάλλοντας στη λήψη ορθότερων αποφάσεων.


Τα νέα μοντέλα της Σειράς 8R  διατίθενται σε τρεις εργοστασιακές εκδόσεις διαμόρφωσης, με ερπύστριες πίσω, με ερπύστριες μπρος/πίσω και ως τροχοφόρο.

«Το 8RX είναι ένα τρακτέρ υψηλής ιπποδύναμης με τέσσερις ερπύστριες που ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία με φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό», δήλωσε ο Δρ. Bernhard Haas, ανώτερος αντιπρόεδρος της παγκόσμιας πλατφόρμας της John Deere.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοργάνωση CES Innovation Awards είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός, με την κατηγορία Tech for a Better World να τιμά με βραβείο τα προϊόντα που επηρεάζουν θετικά την κοινωνία και τον κόσμο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία