BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ντεμπούτο στην έκθεση LAMMA 2020 για τον αυτοκινούμενο διανομέα Vervaet Hydro Trike 5x5

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς αυτοκινούμενου λιπασματοδιανομέα Hydro Trike διαθέτει μονό άξονα εμπρός και ένα πλήρως ανανεωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης.

69138593_963050720711590_8680394729824995876_n

Βασίλης Σοφός

28
0

Με πέντε τροχούς στο σύνολο και έναν τρόχο στον μπροστινό άξονα η ευελιξία και η ομοιόμορφη πίεση του εδάφους αγγίζουν το άριστα, σύμφωνα με την εταιρεία Vervaet, η οποία λανσάρει σε έναν μήνα από τώρα, στην ετήσια έκθεση LAMMA 2020, το νέο αυτοκινούμενο διανομέα Hydro Trike 5x5.

Το νέο αυτοκινούμενο μηχάνημα συνδυάζει τα παραπάνω πλεονεκτήματα σε ένα πλάτος εργασίας 4,5 μέτρων που παρέχεται από τον πρόσθετο μεσαίο άξονα.

Με ένα αυτόνομο υδραυλικό σύστημα 130 ίππων που τροφοδοτεί τον μεσαίο άξονα, οι δυνατότητες του μηχανήματος διευρύνθηκαν ακόμη περισσότερο λέει η κατασκευάστρια, ειδικά όταν η εργασία λαμβάνει χώρα σε ορεινό έδαφος και σε δύσκολες συνθήκες.

Ο μέσος άξονας εφοδιάζεται επίσης με ένα νέο σύστημα σταθεροποίησης και μια νέα ανάρτηση για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή άνεση προς τον χειριστή. Αξίζει να σημειώσουμε πως νωρίτερα φέτος η ολλανδική εταιρία λάνσαρε το σύστημα κίνησης VSG με δύο υδραυλικούς κινητήρες για να τροφοδοτήσει τον πίσω άξονα.

Η εναλλαγή από το πεδίο στην μεταφορική εργασία πραγματοποιείται αυτόματα και σε κίνηση μέχρι την μέγιστη ταχύτητα των 40 χλμ/ώρα. Επίσης ένα νέο πλήρως ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης αντικαθιστά τώρα την χειροκίνητη ρύθμιση, με την εταιρεία να λέει ότι συνολικά ολόκληρο το υδραυλικό σύστημα είναι πιο αθόρυβο και πιο αποτελεσματικό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία