BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αυξάνεται η ορατότητα στους εγχυτήρες Duo της SlurryKat

Η εταιρεία ανέπτυξε ένα νέο σύστημα εγχυτήρων διανομής με χαμηλωμένο ύψος πλαισίου με σκοπό να αυξήσει την ορατότητα την ώρα της εργασίας.

__700x9999_51E3E092-B3CD-55D6-A4D485EBBB01E0CE-featured_image

Βασίλης Σοφός

8
0

Τα νέα συστήματα έγχυσης παρουσίασε η SlurryKat στην έκθεση Lamma 2020 και φέτος η καινοτομία εστιάζεται στην άνεση χειρισμού προς όφελος του χειριστή του τρακτέρ. Οι νέες μπάρες έγχυσης των 10 και 12 μέτρων με την κωδική ονομασία Duo διαθέτουν χαμηλότερο πλαίσιο και έτσι αυξάνεται σημαντικά η ορατότητα που έχει ο χειριστής την ώρα της εργασίας.

Το πλαίσιο φυσικά παραμένει ισχυρό και ανθεκτικό ενώ μπορεί να φιλοξενήσει το σύστημα σωλήνων Bak-Pak Reeler, με το τελευταίο να έχει μάλιστα βελτιωθεί.

Η προσφερόμενη άνεση συνεχίζεται και κατά την μεταφορά του μηχανήματος, αφού οι μπάρες έγχυσης του SlurryKat Duo αρχικά διπλώνουν κατακόρυφα ενώ τα εξωτερικά τμήματα διπλώνουν προς τα πίσω και προς τα κάτω για να μειωθεί ακόμη περισσότερο το ύψος.

Ο μηχανισμός επεξεργασίας του υλικού που ενσωματώνει το SlurryKat Duo προέρχεται από την εταιρεία Vogelsang με επιλογή για διπλή μονάδα στην δωδεκάμετρη έκδοση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία