BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ο σύμβουλος τσέπης της Continental ήρθε στα smartphones των αγροτών

Με τη δωρεάν εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα Continental TireTech, ο χρήστης μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο την κατάλληλη πίεση που πρέπει να έχουν τα ελαστικά του τρακτέρ του αλλά και να βρει χρήσιμες πληροφορίες για την χρήση και την φροντίδα τους.

tractor-app-continental-20191204-agrar-app-tsr-img-620x330_2

Βασίλης Σοφός

14
0

Η Continental είναι πλέον ένας από τους πιο σοβαρούς παίχτες στον κλάδο της αγροτεχνολογίας και το δείχνει εμπράκτως με τις νέες της τεχνολογίες, τις οποίες φέρνει μαζί της σε κάθε εμπορική έκθεση του αγροτικού κλάδου. Στην έκθεση Lamma 2020 η εταιρεία παρουσίασε τη νέα της εφαρμογή, έναν μικρό σύμβουλο «τσέπης» για τους χειριστές τρακτέρ.

Ούσα δωρεάν για «κατέβασμα» στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, η εφαρμογή μπορεί να ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον χειριστή για την ακριβή πίεση που πρέπει να έχουν τα ελαστικά του αλλά και την αναλογία που αυτά πρέπει να έχουν σύμφωνα με την συγκεκριμένη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τρακτέρ.

Ο χρήστης πληκτρολογεί απλά το μέγεθος των ελαστικών του και το βάρος που έχει το τρακτέρ στους άξονές τους και η εφαρμογή «τσεκάρει» τη σωστή πίεση. Ποια είναι η σωστή πίεση για την Contintental; Εκείνη που θα εξοικονομήσει καύσιμα και θα φθείρει το ελαστικό όσο το δυνατόν λιγότερο.

Στα άλλα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνεται η επιλογή κατά την οποία ο χρήστης μπορεί να πληροφορηθεί για τη σωστή χρήση και φροντίδα του ελαστικού. Και αν ακόμη θελήσει μια πιο «δια ζώσης» επικοινωνία μπορεί να συμβιβαστεί εποικοινωνώντας με έναν ειδικό της ομάδας της Continental.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία