BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι καινοτομίες του Case Magnum AFS Connect διακρίνονται για ακόμα μία φορά

Ανάμεσα στα 50 καινοτόμα μηχανήματα που βραβεύτηκαν στην διοργάνωση ASABE η Case ξεχώρισε με το υπερσύγχρονο Magnum AFS Connect και τις λειτουργίες που κουβαλάει.

83433FE6-CC07-49B4-99DC-EDD30AC4F4A3-2708-0000005D19D7E0A5_3

Βασίλης Σοφός

10
0

Το νέο διαισθητικό περιβάλλον, η ευρεία δυνατότητα εξατομικευμένων ρυθμίσεων και το εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης του νέας γενιάς Magnum AFS διέπρεψαν δίπλα σε άλλες 50 καινοτομίες, που όλες μαζί βρέθηκαν στα βραβεία ASABE που απονέμει κάθε χρόνο η αμερικανική κοινότητα μηχανικών του αγροτικού κλάδου σε 50 υποψήφια προϊόντα.

Ένα από αυτά τα μηχανήματα είναι και το νέο Case Magnum AFS Connect, για το οποίο οι θετικές κριτικές εστιάστηκαν στην ελευθερία διαχείρισης και παρακολούθησης που το τρακτέρ προσφέρει.

Συγκεκριμένα, το σύστημα AFS Connect της Case επιτρέπει στον χειριστή να ανταλλάζει δεδομένα με άλλους χρήστες στον στόλο, να κάνει άμεση διάγνωση και να εφαρμόζει με τον πιο παραγωγικό τρόπο τις τελευταίες τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας προς όφελος του επαγγελματία και της καλλιέργειάς του.

Στην Ευρώπη το Magnum AFS Connect αποκαλύφθηκε τον Σεμπτέμβριο του 2019 και παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση Agritechnica 2019, με τα πρώτα κομμάτια να αναμένονται στην Ευρώπη στα μέσα του 2020.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία