BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την άνεση από το ράφι των μεγάλων μοντέλων δανείζονται τώρα τα εξειδικευμένα Quantum της Case

Τα εξειδικευμένα τρακτέρ της εταιρείας έρχονται προαιρετικά διαθέσιμα με μια σύγχρονη μπροστινή ανάρτηση, προσφέροντας επίπεδα άνεσης ανώτερης κατηγορίας, τόσο στο δρόμο όσο και στο πεδίο.

CASE-IH-Quantum-110-V-im-Weingarten

Βασίλης Σοφός

26
0

Με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν αυξημένη άνεση στον χειριστή των εξειδικευμένων τρακτέρ της Σειράς Quantum δούλεψαν οι μηχανικοί της Case IH, εφοδιάζοντας τα μοντέλα αυτά με ανάρτηση στον εμπρόσθιο άξονα, υποσχόμενοι ταυτόχρονα αυξημένη παραγωγικότητα και μεγαλύτερη ευκολία χρήσης που προσιδιάζει σε εκείνη των μεγαλύτερων Σειρών.

Το νέο προαιρετικό μπροστινό σύστημα έχει σχεδιαστεί από τους μηχανικούς της Case σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές που εφαρμόζονται και στα μεγαλύτερα τρακτέρ. Με τα κέντρα να βρίσκονται τώρα σε υψηλότερη θέση σε σχέση με άλλα συστήματα, η ανάρτηση παρέχει αντίστοιχα υψηλότερη επίπεδα άνεσης και ποιότητας κύλισης στο τρακτέρ. Το ύψος της ανάρτησης μπορεί να ρυθμιστεί από την καμπίνα, χαρακτηριστικό που κάνει την σύνδεση οποιουδήποτε παρελκόμενου ακόμη πιο εύκολη.

Το σύστημα διαθέτει μάλιστα τέσσερις λειτουργίες οδήγησης για όλες τις εφαρμογές: κλειδωμένο, μαλακό, μεσαίο και σκληρό. Ανάμεσα στα πρόσθετα χαρακτηριστικά που έχουν εξελιχθεί είναι και ο αυτόματος έλεγχος του ύψους κατά την οδήγηση, σύστημα που εξασφαλίζει ότι η ανάρτηση θα κάνει την πλήρη διαδρομή της ανεξάρτητα από το φορτίο στον μπροστινό άξονα.

Ακόμη, η εταιρεία εφοδίασε τα Quantum με ένα σύστημα που αυξάνει τη σταθερότητα του τρακτέρ όταν είναι προσαρτημένα σε αυτό βαρέος τύπου παρελκόμενα, ενώ την ίδια στιγμή το λάδι διοχετεύεται στους κυλίνδρους απόσβεσης, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη άνεση σε λοφώδη εδάφη. Η νέα ανάρτηση είναι προαιρετικά διαθέσιμη για τα μοντέλα Quantum V, N και F με καμπίνα.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία