BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Προορισμός του ρυμουλκούμενου διανομέα Amazone ZG-TS η υψηλή ακρίβεια και το μικρό αποτύπωμα

Τα βασικά σημεία στα οποία ξεχωρίζει ο διανομέας της Amazone είναι η υψηλή χωρητικότητα των 7500 ή 1000 λίτρων αλλά και το μεγάλο πλάτος εργασίας των 54 μέτρων.

234695_02_bild_zg_foto

Βασίλης Σοφός

18
0

Με τεχνολογίες που εξοικονομούν χρήματα και φροντίζουν για το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στο περιβάλλον είναι εφοδιασμένος ο ρυμουλκούμενος διανομέας ZG-TS 01 της Amazone, με την χωρητικότητα στις δεξαμενές του να ανέρχεται στα 7.500 ή 10.000, ανάλογα με το μοντέλο.

Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι το Auto TS Border Spreading System που ελέγχει τη λειτουργία του μηχανήματος στο κεφαλάρι. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τη διαχείριση της διανομής του λιπάσματος και την ασφαλή προστασία από τη μόλυνση ενώ παράλληλα μειώνεται και η σπατάλη σε εισροές.

Η ρύθμιση μέσα από την καμπίνα της τηλεσκοπικής βάνας στη θέση «κεφαλάρι» ελέγχει ένα μικρότερο πτερύγιο με ευθεία άκρη που επιτρέπει την εξάπλωση του λιπασμάτος μέχρι την άκρη του πεδίου και όχι πιο πέρα.

Όπως αναφέρουν και οι ειδικοί της Amazone, «το κεφαλάρι είναι το μεγαλύτερο μέρος οποιουδήποτε πεδίου, οπότε αυτό το επίπεδο ακριβείας του συγκεκριμένου διανομέα είναι εξαιρετικά σημαντικό». Ακόμη, ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ο τρόπος με τον οποίο η χοάνη είναι προσαρτημένη στο πλαίσιο του διανομέα με τέσσερα συστήματα μέτρησης, επιτρέποντας σε αυτό να ζυγίζει με ακρίβεια την υπόλοιπη ποσοτητα λιπάσματος εν κινήσει. Συνεπώς, ακριβής είναι και ο ρυθμός εφαρμογής κατά την εργασία.

Όσον αφορά άλλα χρήσιμα τεχνικά χαρακτηριστικά, το ZG-TS 10001 προσφέρει μέγιστη ταχύτητα εργασίας με ρυθμούς εφαρμογής 650 κιλά/λεπτό. Το online σύστημα ζύγισης ProfisPro επιτρέπει τον συνεχή έλεγχο του ρυθμού εφαρμογής, ενώ η διαχείριση πλήρωσης με τους εξωτερικούς δείκτες στάθμης πλήρωσης εξασφαλίζουν τη γρήγορη και ακριβή φόρτωση από ένα μόνο άτομο.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία