BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη νέα utility Σειρά 4M των κόμπακτ τρακτέρ της εγκαινιάζει η John Deere

«Με αυτά τα νέα τρακτέρ είχαμε τρεις κύριους στόχους στο μυαλό μας: να αυξήσουμε την ορατότητα, να δώσουμε κορυφαία ευελιξία και να μειώσουμε τις καθυστερήσεις στην αλλαγή παρελκόμενων», δήλωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της John Deere, DeMark Cole, για τη νέα Σειρά τρακτέρ 4M που ανακοινώθηκε χθες.

4m-indoors

Βασίλης Σοφός

30
0

Την κυκλοφορία των δύο νέων κόμπακτ τρακτέρ 4M ανακοίνωσε χθες η κατασκευάστρια John Deere. με τον κύριο γνώμονα στην σχεδίασή τους να είναι η ευελιξία σε μια σειρά ποικίλων εργασιών, χωρίς περιορισμούς.

Το συμπαγές πακέτο ευελιξίας, ορατότητας και μεγάλων δυνατοτήτων έρχεται σε δύο μοντέλα, τα 4052M και 4066Μ, με απόδοση 52 και 66 ίππων αντίστοιχα. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν το κιβώτιο ταχυτήτων eHydro, με τα τρία εύρη της John Deere και με τα πεντάλ Twin Touch, επιτρέποντας την εύκολη αλλαγή κατεύθυνσης και την αύξηση της παραγωγικότητας, μειώνοντας παράλληλα την κόπωση για τον χειριστή.


Η συγκεκριμένη μετάδοση eHydro με την οποία εφοδιάζονται τα νέα 4M ενσωματώνει επίσης τα συστήματα eThrottle, LoadMatch, MotionMatch και SpeedMatch που μαζί με το αυτόματο cruise control τύπου αυτοκινήτου κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο σύγχρονα κιβώτια της κατηγορίας.

Η John Deere εξοπλίζει τα 4M Heavy-Duty με μια ζεύξη κατηγορίας Ι/ΙΙ, συνδυασμένη με τηλεσκοπικούς συνδέσμους. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ουσιαστικά ένα τρακτέρ με ένα ευρύ φάσμα παρελκόμενων, τα οποία διαθέτουν διαφορετικές προδιαγραφές ζεύξης.

Χάρη στις τηλεσκοπικές συνδέσεις, η προσάρτηση του συνδέσμου γίνεται τώρα απλή εργασία. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί το εργοστασιακά εγκατεστημένο υδραυλικό σύστημα που επιτρέπει στους χειριστές να συνδέουν και να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα πολλαπλά εργαλεία που χρειάζονται τον υδραυλικό έλεγχο.

Όπως τονίζει η κατασκευάστρια, τα 4Μ κρίνονται ιδανικά για εργασία σε μικρούς χώρους και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως αχυρώνες και μικρούς στάβλους, ενώ διαθέτουν μια αρκετά εργονομική θέση στα φωτιστικά τους.

Το κοντό μετατρόχιο των 185,4 εκατοστών ικανοποιεί πλήρως τους χειριστές που εργάζονται σε στενούς διαδρόμους, χαρακτηριστικό που έλαβαν σοβαρά υπόψη τους οι μηχανικοί της John Deere, όπως δήλωσε σχετικά ο DeMark Cole, υπεύθυνος μάρκετινγκ προϊόντων της εταιρείας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία