BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα αρθρωτά TR και SR 7600 η τελευταία προσθήκη στην γκάμα της Antonio Carraro

Τα TR και SR 7600 Infinity με κινητήρα Kohler 75 ίππων) αντιπροσωπεύουν την τελευταία εξέλιξη στα υδροστατικής μετάδοσης τρακτέρ της Antonio Carraro με αντίστροφη κίνηση, ιδανικά για χρήση σε αμπελώνες, οπωρώνες και όχι μόνο.

TONY_TR_67_2

Βασίλης Σοφός

76
0

Η Antonio Carraro συνεχίζει να επεκτείνεται στην κατασκευή όσο το δυνατόν πιο εξειδικευμένων τρακτέρ όπως τα TR και SR 7600 Ιnfinity, τα οποία μέσα στο 2019 αναγνωρίστηκαν δικαίως από τον διαγωνισμό «Innovation Challenge Award» της ιταλικής εμπορικής έκθεσης Enovitis στο Campo 2019 και από τον διαγωνισμό «Technical News Competition» κατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης Agrilevante 2019.

Το TR είναι ισοδιαμετρικό, αντίστροφης κίνησης τρακτέρ, ιδανικό για χρήση σε στενούς χώρους, όπως είναι οι αμπελώνες ενώ το αρθρωτό SR (το οποίο είναι ακόμη ισοδιαμετρικό και έρχεται εξοπλισμένο με αντίστροφη κίνηση) είναι ιδιαίτερα στενό σε πλάτος, χαρακτηριστικό που το κάνει εξαιρετικά ευέλικτο κατά την εργασία ανάμεσα σε σειρές καλλιεργειών και άλλους χώρους με στενά όρια.

Η υβριδική, μηχανική-υδροστατική μετάδοση επιτρέπει ταχύτητες εργασίας μεταξύ 0,1 και 40 χλμ./ ώρα και με την απουσία της χρήσης συμπλέκτη η εργασία στο πεδίο απλοποιείται σημαντικά, ειδικά σε περιπτώσεις όπου απαιτούνται συχνές και γρήγορες αλλαγές πορείας.

Οι λειτουργίες των νέας γενιάς Infinity TR και SR 7600 αυτοματοποιήθηκαν, ενώ η εκτέλεσή τους έγινε αρκετά διαισθητική αλλά και άνετη για τον χειριστή. Μεταξύ άλλων, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τεσσάρων διαφορετικών τρόπων οδήγησης, καθορισμένης ταχύτητας του τρακτέρ και στροφών ανά λεπτό του κινητήρα, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε φορά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η λειτουργία ελέγχου της ροπής προστατεύει το PTO και τον κινητήρα, ιδιαίτερα σε κρίσιμες καταστάσεις. Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε πως τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με την καμπίνα Starlight, σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει πλήρη ορατότητα ακόμη και στις πιο πυκνές καλλιέργειες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία