BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ξεπέρασαν τα 17 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα της Kubota το 2019 με αύξηση κατά 3,8%

Σύμφωνα με την εταιρεία, η σταθερά καλή απόδοση στις πωλήσεις μηχανημάτων του αγροτικού και κατασκευαστικού κλάδου ήταν υπεύθυνη για την αύξηση κατά 3,8% των εσόδων της Kubota Corporation την προηγούμενη χρονιά.

Kubota_Revenue_2020

Βασίλης Σοφός

19
0

Με έσοδα που αγγίζουν τα 17,5 δισεκατομμύρια δολάρια (16 δις ευρώ) έκλεισε το οικονομικό έτος του 2019 για την Kubota, η οποία είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται.

Τα αυξημένα κατά 3,8% έσοδα της εταιρείας αποδίδονται στις καλές και σταθερές πωλήσεις μηχανημάτων του γεωργικού και κατασκευαστικού κλάδου.

Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία, περισσότερα από τα δύο τρίτα των εσόδων του προηγούμενου έτους προήλθαν από άλλες χώρες, πέρα από την εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας, με την Kubota να λέει ότι έχει πουλήσει περισσότερα τρακτέρ και κατασκευαστικά μηχανήματα στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, ιδιαίτερα στη Γαλλία και τη Γερμανία παρά στην Ιαπωνία.

Ανάμεικτα τα πράγματα στην Ασία, εκεί όπου οι πωλήσεις θεριζοαλωνιστικών έπεσαν σε τέλμα -στην Κίνα- ενώ η ζήτηση για μηχανήματα στην Ταϊλάνδη αυξήθηκε. Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια, ο συνδυασμός ξηρασία-οικονομική ύφεση έφερε μείωση των πωλήσεων και στην Αυστραλία.

Οι προβλέψεις της Kubota για το 2020 δείχνουν αύξηση εσόδων στην Βόρεια Αμερική και την Ασία, με το πρόβλημα του κοροναϊού να απασχολεί την κατασκευάστρια, χωρίς ωστόσο να είναι δυνατή η εκτίμηση των αρνητικών επιδράσεών του στα λειτουργικά αποτελέσματά της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία