BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ψηφιακά αποφασίστηκε να διεξαχθεί η μεγάλη έκθεση του κλάδου των σιτηρών Cereals εν μέσω πανδημίας

Οι επισκέπτες της επερχόμενης έκθεσης Cereals 2020 θα καθίσουν αυτή τη φορά μπροστά από την οθόνη και με διαδραστικό τρόπο θα περιηγηθούν στα εκθέματα από τις 10 μέχρι τις 11 Ιουνίου.

E42A3510_2

Βασίλης Σοφός

5
0

Εικονικά και όχι με φυσική παρουσία θα επισκεφθούν φέτος οι παραγωγοί την έκθεση του κλάδου των σιτηρών και αροτραίων καλλιεργειών Cereals λέει η Alli McEntyre, διευθύντρια αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί από τις 10 μέχρι τις 11 Ιουνίου του 2020 διαδικτυακά.

«Αυτές είναι δύσκολες στιγμές και ενώ είμαστε απογοητευμένοι που αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε την εκδήλωση, ταυτόχρονα είμαστε και αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τη βιομηχανία. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παραδώσουμε όλο το περιεχόμενο που είχαμε παραγγείλει για τους επισκέπτες ώστε να μπορούν να ενημερώνονται για τελευταία προϊόντα και καινοτομίες στον τομέα των αροτραίων καλλιεργειών», εξηγεί η ίδια.

Οι αγρότες θα μπορούν να ακούσουν ομιλίες κορυφαίων του χώρου που καλύπτουν μια σειρά θεμάτων: από την επίδραση του κορωνοϊού στο εμπόριο, στις νέες τεχνολογίες αναπαραγωγής, την προσαρμογή στην αλλαγή του κλίματος, την ψηφιακή καινοτομία μέχρι τις επιλογές σταδιοδρομίας που είναι διαθέσιμες στη γεωργία. Οι παραγωγοί θα μπορούν να «επισκέπτονται» εκθέτες και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις μηχανημάτων με τις ζωντανές συνομιλίες να δίνουν μια πλήρως διαδραστική εμπειρία.

«Είχαμε ισχυρή υποστήριξη από τους εκθέτες για τη μεταφορά της εκδήλωσης στο διαδίκτυο, οπότε θα υπάρξει πλήρες φάσμα εκθετών, λέει η κ. McEntyre. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει βίντεο από καλλιέργειες, ψεκαστικά με επίδειξη στο πεδίο και πληροφορίες από προϊόντα που κάνουν πρεμιέρα.

«Η διαδικτυακή επίσκεψη σε μια έκθεση αποτελεί μια νέα εμπειρία για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά με τη στενή συνεργασία με τους εκθέτες και τους ενδιαφερόμενους, στοχεύουμε να κάνουμε την Cereals όσο το δυνατόν πιο διαδραστική», σημειώνει η κ. McEntyre.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία