BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τέρμα ο εφιάλτης της πτώχευσης για την κατασκευάστρια Rabe

Νωρίτερα μέσα στο έτος η εταιρεία Rabe ανακοίνωσε ότι θα έκλεινε το εργοστάσιό της, αφού αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Ωστόσο ο Γερμανός κατασκευαστής περνά τώρα σε νέα χέρια και ανοίγει πάλι τον επόμενο μήνα.

f88e96204e3fb4ca

Βασίλης Σοφός

11
0

Η γερμανική κατασκευάστρια καλλιεργητών Rabe βρισκόταν στα πρόθυρα πτώχευσης. Εξαγοράζεται όμως τώρα από την εταιρεία ZWL Holding, η οποία σπεύδει να δώσει ζωή στο εργοστάσιο της Raben στο Μπαντ Έσσεν, μιας και το τελευταίο είχε αναστείλει τη λειτουργία του.

Η μονάδα παραγωγής, με ιδιοκτήτη την ZWL Holding και με την επωνυμία της Raben, ξεκικά τον αμέσως επόμενο μήνα. Εδώ να σημειώσουμε ότι η ZWL Holding αποτελεί μέρος του μεγάλου γερμανικού-ασιατικού γκρουπ επενδυτών που συνδέεται με την εισαγωγική-εξαγωγική εταιρεία SCK.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα μάλιστα, δίπλα σε αυτή την επένδυση βρίσκεται και η εταιρεία κατασκευής επί το πλείστον μονάδων τεμαχισμού για τετράγωνες χορτοδετικές Krassort Agrar-Fahrzeugtechnik με διευθυντή τον Georg Krassort.

Εκτός από την γνωστή γκάμα γεωργικών εργαλείων, λέγεται ότι ο νέος ιδιοκτήτης της Rabe σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά μηχανήματα του κατασκευαστικού κλάδου και άλλα για χρήση σε εργασίες του δήμου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία