BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τις νέες χορτοξηραντικές μηχανές Vendro παρουσιάζει η Krone

Τα ανανεωμένα μηχανήματα της σειράς Vendro ενσωματώνουν το προηγμένο σύστημα OptiTurn της Krone και έρχονται σε εκδόσεις με 4 έως 10 ρότορες και πλάτος εργασίας από 4,70 έως και 11,20 μέτρα.

1b8a0e863f802546

Βασίλης Σοφός

28
0

Η Krone αναβαθμίζει τα μοντέλα χορτοξηραντικών μηχανών της σειράς Vendro, εφοδιάζοντάς τα με σύγχρονα συστήματα και ανασχεδιάζοντας πολλά από τα μηχανικά τους μέρη. Η νέα σειρά Vendro περιλαμβάνει 9 μοντέλα που εφοδιάζονται με 4 έως 10 ρότορες και διαθέτουν πλάτος εργασίας από 4,70 έως και 11,20 μέτρα.

Τα μηχανήματα διαθέτουν ένα νέο σύστημα προσάρτησης που κινείται 20 εκατοστά πιο κοντά στο τρακτέρ, με στόχο την μείωση της ανυψωτικής δύναμης που απαιτείται από το τρακτέρ.



Παράλληλα, βελτιώθηκε και ο τρόπος αποσυναρμολόγησης των Vendro, με την Krone να αναφέρει ότι ενσωματώνει ένα νέο στήριγμα πίσω από τον αναστροφέα και πως τώρα το διπλωμένο μηχάνημα δεν στέκεται στους περιστροφικούς τροχούς αλλά ελεύθερα στα δύο αυτά στηρίγματα.

Πρεμιέρα για το σύστημα OptiTurn

Η Krone εφοδιάζει τις Vendro με το νέο σύστημα OptiTurn στους ρότορες και τα δόντια. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το συγκεκριμένο σύστημα βασίζεται τον περιστροφικό τροχό -αυτός είναι 20 εκατοστά πιο κοντά στα δόντια- και στην απλή ρύθμιση της γωνίας εξάπλωσης χρησιμοποιώντας μπουλόνια με ελατήρια αντί πείρους.



Παράλληλα, η εταιρεία βάζει στις νέες Vendro και τα προαιρετικά υδραυλικά στηρίγματα αποσβεστήρων, τα οποία αποσκοπούν στην αποτροπή της ταλάντευσης του μηχανήματος, ειδικά στις εκδόσεις με τα μεγάλα πλάτη εργασίας.

Αναθεωρήσεις είχαμε και στα δόντια των χορτοξηραντικών, με την Krone να ανασχεδιάζει τα πόδια των δοντιών. Τα τελευταία έχουν διαφορετικά μήκη, έχουν μια κύρτωση στην λαβή και προσαρμόζονται στον κατακόρυφο άξονα. Όπως αναφέρει η Krone, αυτό βελτιώνει την πρόσληψη του υλικού αλλά και την παράδοσή του. Η νέα σειρά Vendro: Vendro 470 Vendro 560 Vendro 620 Vendro 680 Vendro 790 Vendro 820 Vendro 900 Vendro 1020 Vendro 1120

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία