BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Προδιαγραφές «MAX» αποκτούν τα άροτρα LO της Kverneland

Τα πλήρως αναρτώμενα άροτρα LO της Kverneland είναι στο εξής διαθέσιμα στην έκδοση MAX, η οποία φέρνει βελτιωμένο πλαίσιο και επιπλέον λειτουργικά χαρακτηριστικά.

week-23-2_width650_2

Βασίλης Σοφός

147
0

Προαιρετικά διαθέσιμα στην έκδοση «MAX» κάνει η Kverneland τα αναστρεφόμενα άροτρα της σειράς LO. Με την υπογραφή «MAX, τα άροτρα αποκτούν περιστρεφόμενο άξονα στην κεφαλή τους, κάτι που προσφέρει στο πλαίσιο ικανότητα περιστροφής 45 μοιρών και επιτρέπει στο παρελκόμενο να κινείται σαν τρέιλερ κατά την μεταφορά.

Παράλληλα, στο πίσω μέρος, ένας τροχός διαστάσεων 420/55R17 αντικαθιστά το προηγούμενο συγκρότημα δίδυμων τροχών που χρησιμοποιούταν στο LO. Η κατασκευάστρια ενσωματώνει επίσης στα νέα άροτρα φώτα για τον δρόμο, χρησιμοποιώντας μια μπάρα φωτιστικών σωμάτων η οποία είναι κολλημμένη στο πίσω σώμα του παρελκόμενου, όταν αυτό είναι σε θέση πεταλούδας ενώ κατά την εργασία η μπάρα αυτή αποσυνδέεται και τοποθετείται στο πλάι, στην δοκό του αρότρου.

Να σημειώσουμε ακόμη ότι για την περαιτέρω βελτίωση της μακροζωίας του υδραυλικού συστήματος του παρελκόμενου, ένα φίλτρο λαδιού τύπου κασέτας έχει ενσωματωθεί στη γραμμή πίεσης του αρότρου για την προστασία του μπλοκ βαλβίδων και των υδραυλικών κυλίνδρων.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μαχαίρια εδάφους, επεκτάσεις υνιών, διπλούς ανατρεπτήρες, πίσω δίσκους 500 χιλιοστών και κιτ ενίσχυσης πλαισίου. Όσο για τις εκδόσεις, τα συγκεκριμένα άροτρα έρχονται ως μοντέλα των 5,6 και 7 αυλακιών με υδραυλική ρύθμιση πλάτους αυλακιάς από 30 έως 50 εκατοστά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία