Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

XD και XD+: Οι νέες αφίξεις στις «all-in-one» οθόνες καμπίνας της Topcon

H Topcon απλοποιεί τις εργασίες αλλά και τα λειτουργικά κόστη, λανσάροντας τα τερματικά XD και XD+ με το ολοκαίνουργιο λογισμικό Horizon 5 και διαθέσιμα με οθόνη αφής των 7 και 12,1 ιντσών.

XD_XDplus_InCab_Topcon

Βασίλης Σοφός

97
0

Με ενσωματωμένη την πλατφόρμα Topcon Agriculture και δυνατότητα προσαρμογής για κάθε εργασία, παρέχοντας στον επαγγελματία βελτιστοποίηση της επένδυσής του έρχονται τα νέα τερματικά της Topcon XD και XD+ της σειράς X. Οι νέες συσκευές διατίθενται με προεγκατεστημένο το ολοκαίνουργιο λογισμικό Horizon 5, με την εταιρεία να λέει για το τελευταίο ότι απλοποιεί ομαδοποιεί πλήρως όλες τις εργασίες.

«Καθώς οι ανάγκες ενός αγρότη αυξάνονται, συχνά χρειάζονται πολλές κονσόλες για κάθε λειτουργίας. Τώρα, με αυτές τις προσθήκες στη σειρά, η Topcon απλοποιεί περαιτέρω τον έλεγχο μέσα από την καμπίνα και αυτό είναι μια προσέγγιση με γνώμονα τις μελλοντικές ανάγκες για κάθε μοναδική γεωργική δραστηριότητα», δήλωσε ο Brian Sorbe, αντιπρόεδρος στον κλάδο παραγωγής.

Η Topcon λέει ότι οι αγρότες μπορούν να επωφεληθούν άμεσα από τις δυνατότητες του τερματικού, όπως η λειτουργία καθοδήγησης,η διαχείριση εργασιών, η καθολική συμβατότητα με ISO-UT και η χρήση της πλατφόρμας TAP για τη διαχείριση δεδομένων του αγροκτήματος.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα συνεργασίας του τερματικού με το πλήρες φάσμα των αισθητήρων της Topcon και της τεχνολογίας ελέγχου εφαρμογών. Το TAP είναι ένα ψηφιακό σύστημα διαχείρισης αγροκτήματος και κατ' επέκταση ένας τρόπος για τον αγρότη να οργανώνει, να απεικονίζει και να λαμβάνει αποφάσεις με το άγγιγμα της κονσόλας στην καμπίνα, και τώρα με το νέο περιβάλλον εργασίας από το λογισμικό Horizon 5.

Σύμφωνα με την Topcon, οι νέες κονσόλες έχουν σχεδιαστεί για να είναι έτοιμες για οποιαδήποτε εφαρμογή όπως η προετοιμασία εδάφους, η σπορά, η φροντίδα των καλλιεργειών, η συγκομιδή,η ζύγιση και η χρήση υπηρεσιών δεδομένων ενώ διατίθενται σε εκδόσεις των 7 και 12,1 ιντσών, συμπεριλαμβανομένων των νέων λειτουργιών ημέρας και νύχτας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία