BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβαθμίσεις για τις πνευματικές σπαρτικές Spirit 400C/S της Väderstad

Το τετράμετρο μοντέλο σπαρτικής της Väderstad δέχεται μια σειρά από βελτιώσεις με νέα χαρακτηριστικά υιοθετημένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της γκάμας.

15a__vaderstad_spirit_400cs_-_1

Βασίλης Σοφός

60
0

Πλήρη έλεγχο μέσω iPad, ενεργή πίεση του μαχαιριού σπόρων, ρυθμιζόμενη πίεση της σβάρνας και αυτόματο έλεγχο ακολουθίας στο κεφαλάρι είναι μερικά από τα νέα σηματικά χαρακτηριστικά που φέρνει η αναβαθμισμένη πνευματική σπαρτική Spirit 400C/S της Väderstad για το 2021.

Το νέο μοντέλο διαθέτει παράλληλα το σύστημα SeedEye, κατά το οποίο παρακολουθείται σε πραγματικό χρόνο η απόδοση του σπόρου και του λιπάσματος για να αποφευχθεί ταυτόχρονα και ένα πιθανό μπλοκάρισμα. «Εάν προκύψει απόκλιση, το σύστημα δίνει άμεση προειδοποίηση, ώστε κάθε πρόβλημα στη σπορά να μπορεί να λυθεί γρήγορα», λέει ο Björn Jeansson, διευθυντής προϊόντων σποράς της εταιρείας.

Το τελευταίο μηχάνημα Spirit 400 διατίθεται ως 400S μόνο για σπόρους, καθώς και οι συνδυαστικές εκδόσεις 400C Fix και 400C InLine. Η έκδοση Fix τοποθετεί το λίπασμα σε λωρίδες πλάτους 5 εκατοστών σε απόσταση σειράς 125 χιλιοστών, μπροστά από κάθε σειρά σπόρων.



Η έκδοση InLine έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει χαμηλό ποσοστό λιπασμάτων σε ξεχωριστή έξοδο μαζί με τους σπόρους στο μαχαίρι. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με χοάνη και ανεμιστήρα υψηλής ισχύος, ενώ οι δύο πλατφόρμες και η «ανοικτή» αρχιτεκτονική παρέχουν καλή πρόσβαση σε όλα τα εξαρτήματα.

Η παραγωγή όλων των νέων εκδόσεων Spirit 400, οι οποίες συνοδεύονται από αναβαθμισμένο υδραυλικό σύστημα, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2021.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία