BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Από διευθυντής στην Polaris, CEO του ομίλου CNH Industrial ο Scott Wine

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου CNH αναλαμβάνει καθήκοντα στις 4 Ιανουαρίου, παίρνοντας τη θέση του Hubertus Mühlhäuser.

scott-wine

Βασίλης Σοφός

18
0

Το νέο στέλεχος θα είναι το νέο πρόσωπο του ομίλου, το οποίο αντικαθιστά τον Hubertus Mühlhäuser που βρίσκεται στο τιμόνι του γκρουπ κατασκευαστών αγροτικών μηχανημάτων Case IH, Steyr, New Holland και άλλων εταιρειών του κατασκευαστικού κλάδου.

Ο Scott W. Wine είναι στην Polaris από το 2008 και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας από το 2013. Πριν από αυτό εργάστηκε στην United Technologies Corporation, Danaher Corp. και Allied Signal Corp.

Σύμφωνα με τον όμιλο CNH, ο Scott W. Wine έχει εμπειρία στον τομέα των εξαγορών και των συγχωνεύσεων, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο στην Ευρώπη και την Ασία.

«Ο Scott έχει δεσμευτεί για τη στρατηγική που καθορίσαμε το 2019. Αυτό περιλαμβάνει ακόμη και τη διακοπή των δραστηριοτήτων του κλάδου», δήλωσε η Suzanne Heywood, η οποία ανέλαβε το ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου όταν ο Hubertus Mühlhäuser τέθηκε ξαφνικά σε αναστολή τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία