BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Horsch και Bayer προσφέρουν τα νέα τους ψηφιακά εργαλεία στον αγρότη

Υπάρχοντες αλλά και νέοι ιδιοκτήτες της Horsch που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα FieldView της Bayer, μπορούν τώρα να έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν ψηφιακά με τις λειτουργίες τους με έναν νέο τρόπο. Μπορούν ακόμη να ανεβάσουν δεδομένα που δημιουργούνται από τα μηχανήματα της Horsch απευθείας στο λογαριασμό του FieldView χρησιμοποιώντας το εργαλείο εισαγωγής δεδομένων, χωρίς να χρειάζεται η συσκευή FieldView Drive.

sowing-machines-express-3-td-horsch_1_

Βασίλης Σοφός

16
0

Περισσότερα ψηφιακά εργαλεία και λειτουργίες που βασίζονται στην επιστήμη των δεδομένων της Bayer θα έχουν στο εξής στα χέρια τους οι αγρότες, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα μηχανήματα της κατασκευάστριας Horsch. Η Climate Corporation, το τμήμα ψηφιακής γεωργίας της Bayer και η Horsch, υπέγραψαν μια παγκόσμια συμφωνία κοινής χρήσης πλατφόρμας, κάτι που υα δώσει στους αγρότες σε όλο τον κόσμο νέους τρόπους για να συνδέσουν τις σπαρτικές της Horsch, τους καλλιεργητές και άλλο εξοπλισμό στην πλατφόρμα Climate FieldView ώστε να του επιτραπεί να χρησιμοποιούν ψηφιακά εργαλεία.



Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πελάτες της Horsch που χρησιμοποιούν το FieldView έχουν ήδη ευρεία συνδεσιμότητα μέσω της συσκευής Climate FieldView Drive. Η συκευή είναι συνδεδεμένη στην καμπίνα του τρακτέρ και χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth για τη μεταφορά αγρονομικών δεδομένων από τις συσκευές Horsch προτού συγχρονιστεί με το FieldView. Από εκεί, οι αγρότες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ιστορικές δραστηριότητές τους ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή ή κινητής συσκευής και να αποκτήσουν εκτεταμένη εικόνα για τη φάρμα τους. Έχουν επίσης την επιλογή να μοιραστούν τα δεδομένα τους με έναν αξιόπιστο συνεργάτη για βοήθεια στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για το αγρόκτημα.

Με τη νέα αυτή συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρείες, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν ψηφιακά με τις λειτουργίες τους με έναν νέο τρόπο. Μπορούν ακόμη να ανεβάσουν δεδομένα που δημιουργούνται από τα μηχανήματα της Horsch απευθείας στο λογαριασμό του FieldView χρησιμοποιώντας το εργαλείο εισαγωγής δεδομένων, χωρίς να χρειάζεται η συσκευή FieldView Drive.

«Ανεξάρτητα από το πού ζουν, τις καλλιέργειες που καλλιεργούν ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν, στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την πρόσβαση των αγροτών στην ψηφιακή νοημοσύνη για να κάνουν τις δουλειές τους ευκολότερες και να καταστήσουν τις εκμεταλλεύσεις τους πιο κερδοφόρες», δήλωσε ο Daniel Pereira, ηγετικό στέλεχος της Climate Corporation. «Επιτυγχάνουμε αυτόν τον στόχο συνεργαζόμενοι με άλλες κορυφαίες εταιρείες του γεωργικού τομέα όπως τώρα η Horsch», επισημαίνει ο ίδιος. «Εμείς στην Horsch πιστεύουμε ότι τα προϊόντα μας πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις ατομικές απαιτήσεις που έχει ο καθένας από τους πελάτες μας», εξηγεί η Theresa Schmidmeier, υπεύθυνη υποστήριξης πωλήσεων της Horsch.



«Η συνδεσιμότητα των μηχανημάτων μας και η μεταφορά δεδομένων που σχετίζονται με το μηχάνημα, για παράδειγμα με το FieldView, αποτελούν τη βάση για τη μελλοντική οπτικοποίηση των διαδικασιών. Με την ψηφιοποίηση και τη χρήση αυτών των δεδομένων, η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών και των ροών παραγωγής μπορεί να αυξηθεί στο μέλλον», δηλώνει η ίδια από την πλαυρά της.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι το FieldView είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα διαχείρισης που ξεκίνησε το 2018 σε δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες και αυτή τη στιγμή έχει αναγνωριστεί από αγρότες που καλλιεργούν περισσότερα από 150 εκατομμύρια στρέμματα παγκοσμίως.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία