BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα αποδοτικότερη έκδοση της χορτοδετικής BigBaler 1290 προσθέτει η New Holland στην γκάμα της

Η New Holland επεκτείνει τη γκάμα BigBaler 1290 High Density με το μοντέλο Packer που διαθέτει πιρούνια τριών δοντιών με εξαρτήματα βαρέος τύπου που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα ενώ ταιριάζουν με την υψηλή απόδοση της χορτοδετικής.

EJUhORAUUAQ7aq-_3

Βασίλης Σοφός

19
0

Την ίδια παραγωγικότητα και απόδοση με τα μοντέλα BigBaler 1290 High Density CropCutter λέει η New Holland ότι προσφέρει το νέο προσιτό μοντέλο Packer που βάζει στο χαρτοφυλάκιό της. «Η BigBaler 1290 High Density είναι ένα ορόσημο για την εταιρεία», δήλωσε ο Alessio Merlo, διευθυντής μάρκετινγκ της New Holland.

Το μηχάνημα έχει λάβει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου AE50 (ASABE) 2021 για το σχεδιασμό και, το σημαντικότερο, έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση πελατών για την πατενταρισμένη τεχνολογία LoopMaster και την εξαιρετική πυκνότητα δεματιών.



Τώρα, η γκάμα μοντέλων ολοκληρώνεται με την εισαγωγή στην αγορά του μοντέλου Packer, με την υψηλή χωρητικότητα που προσφέρει την ίδια ανώτερη απόδοση. Τα μοντέλα BigBaler 1290 High Density CropCutter and Packer παράγουν δεμάτια έως και 22% υψηλότερης πυκνότητας από τις συμβατικές μεγάλες τετράγωνες χορτοδετικές, αυξάνοντας σημαντικά την απόδοση κατά τη μεταφορά και τον χειρισμό των δεματιών Παράλληλα, το σύστημα πικ απ MaxiSweep βοηθά στην καλύτερη ροή του υλικού με αποτέλεσμα την αυξημένη ικανότητα λειτουργίας και απόδοσης.

Σημαντικό χαρακτηριστικό που κουβαλούν τα μοντέλα είναι και το κιβώτιο ταχυτήτων SmartShift, νικητής στην Agritechnica με το ασημένιο μετάλλιο για το 2019. Το κιβώτιο προσφέρει μια ήλια εκκίνηση δίνοντας περισσότερη άνεση στον χειριστή ενώ υπάρχει και προστασία υπερφόρτωσης για το σύστημα μετάδοσης κίνησης του τρακτέρ.



Φυσικά, όλα τα μοντέλα διαθέτουν την πατενταρισμένη τεχνολογία δεσίματος LoopMaster, που διασφαλίζει την σταθερή πυκνότητα και προστατεύει το ενσίρωμα. Η αρχιτεκτονική της ράβδου έλξης δίνει περισσότερη ορατότητα στον χειριστή και κάνει το μηχάνημα αρκετά ευέλικτο. Η άνεση ενισχύεται περαιτέρω με ένα νέο έξυπνο περιβάλλον εργασίας χάρη στη μεγάλη οθόνη αφής IntelliView IV. Μια γκάμα αυτοματοποιημένων χαρακτηριστικών, όπως το σύστημα IntelliCruise που προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του τρακτέρ ανάλογα με τις συνθήκες, προσθέτει πόντους παραγωγικότητας και άνεσης στα μοντέλα BigBaler 1290 High Density.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία