BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με το πιο δυναμικό πακέτο στην ευρωπαϊκή αγορά έρχεται το Steiger AFS Connect της Case

Τα νέα αρθρωτά ελαστικοφόρα μοντέλα Steiger AFS Connect και το ερπυστριοφόρο Quadtrac AFS Connect επιτρέπουν την βέλτιστη αξιοποίηση των τεχνολογιών ακριβείας λόγω των υψηλών επιδόσεων και την ανταλλαγή ψηφιακών δεδομένων με μέγιστη συνδεσιμότητα μέσω του νέου συστήματος AFS Connect της CNH.

case-ih_quadtrac_afs_connect_dji-1024x1024_2

Βασίλης Σοφός

19
0

Για το 2021, η Case IH εισάγει στην ευρωπαϊκή αγορά τα πιο πλούσια εξοπλισμένα μοντέλα της Steiger AFS Connect και Quadtrac AFS Connect. Ακολουθώντας το Magnum AFS Connect, η κορυφαία γκάμα των τρακτέρ της Case θέτει τώρα νέα πρότυπα στη σύγχρονη διαδικασία επεξεργασίας και δεδομένων, με τα οποία οι εταιρείες μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα και να βελτιστοποιήσουν τη χρήση του μηχανοκίνητου στόλου τους. Όσον αφορά sτην άνεση της καμπίνας, οι χρήστες του Quadtrac AFS Connect θα επωφεληθούν από τις εκτεταμένες βελτιώσεις που έχουν ήδη εισαχθεί στη σειρά Magnum AFS Connect, με τα νέα μοντέλα Quadtrac AFS Connect να είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία από τον Σεπτέμβριο του 2020.



Η σειρά Quadtrac με τους τέσσερις ιμάντες -προσφέρουν μέγιστη πρόσφυση- περιλαμβάνει τώρα πέντε μοντέλα (470, 500, 540, 580 και 620) με μέγιστη απόδοση έως 692 ίππους, καθιστώντας το ακόμα το πιο ισχυρό τρακτέρ στον κόσμο.

Τα τρία μοντέλα Steiger AFS Connect (420, 470 και το νέο μοντέλο 500) ολοκληρώνει τη σειρά. Άλλα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων Quadtrac / Steiger είναι το νέο υποβραχιόνιο Case IH Multicontroller, το σημαντικά αναβαθμισμένο εσωτερικό, ένα νέο σύστημα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού και το πλήρως προσαρμόσιμο χειριστήριο διεύθυνσης (ASC) ενώ η τροφοδοσία καυσίμου μπορεί να αυξηθεί κατά 44% με προαιρετικές δεξαμενές.

Μέγιστη συνδεσιμότητα, βέλτιστο όφελος

Κατά την ανάπτυξη και την ενσωμάτωση της νέας τεχνολογίας AFS Connect, οι μηχανικοί της Case IH έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην απλοποίηση της απόκτησης δεδομένων και της απρόσκοπτης αμφίδρομης μεταφοράς δεδομένων μεταξύ του μηχανήματος και του γραφείου λειτουργίας - ή μεταξύ του μηχανήματος και του tablet ή του smartphone.

Με την οθόνη AFS Pro 1200, το λειτουργικό σύστημα AFS Vision Pro και το δέκτη AFS Vector Pro, εξασφαλίζεται η επιθυμητή συνδεσιμότητα στο μηχάνημα. Η οθόνη διαθέτει οθόνη 12 ιντσών που εμφανίζει ολοκληρωμένα δεδομένα λειτουργίας και επιτρέπει την απομακρυσμένη μετάδοσή τους, η οποία, για παράδειγμα, επιτρέπει στους αντιπροσώπους να βλέπουν την οθόνη από απόσταση εάν ο ιδιοκτήτης έχει δώσει άδεια.
Παράλληλα, με τη ζευγοποίηση μέσω Bluetooth επιτρέπεται η σύνδεση με μια φορητή συσκευή και τέσσερις εξωτερικές κάμερες.

Το λειτουργικό σύστημα AFS Vision Pro χρησιμοποιεί ένα περιβάλλον χρήστη ενιαίο ως προς την εμφάνισή του στις κινητές συσκευές και μπορεί να ελεγχθεί μέσω της οθόνης αφής ή περιστροφικού χειριστηρίου όπως απαιτείται. Ο δέκτης AFS Vector Pro διασφαλίζει τη σωστή παρακολούθηση, η ακρίβεια του οποίου κυμαίνεται από το βασικό επίπεδο (WAAS και AFS 1) έως το μέσο (AFS 2) έως μια υψηλή ή πολύ υψηλή (RTK και AFS RTK +) ακρίβεια.

Άμεση υποστήριξη από το μηδέν

Η αποτελεσματικότητα είναι επίσης σημαντική όταν απαιτείται εξωτερική συμβουλευτική υποστήριξη. Οι διαχειριστές αγροκτημάτων μπορούν επομένως να αποφασίσουν να κοινοποιήσουν επιλεγμένα αγρονομικά δεδομένα σε επίπεδο πεδίου με τρίτα μέρη, όπως οι αγρονομικοί συμβούλοι.

Το προσωπικό της τεχνικής υποστήριξης μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στις τρέχουσες πληροφορίες του μηχανήματος από απόσταση. Αυτό καθιστά δυνατή τη μείωση των διακοπών λειτουργίας και την αποφυγή επιπλέον επισκέψεων στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ή στον αντιπρόσωπο. Χάρη στην απομακρυσμένη οθόνη, ο διαχειριστής των λειτουργιών ή ο αντιπρόσωπος μπορούν να δουν ό,τι ακριβώς βλέπει ο οδηγός στη νέα οθόνη AFS Pro 1200 στην καμπίνα. Αυτό επιτρέπει την ταχεία και σαφή αναγνώριση των προβλημάτων. Εάν είναι επιθυμητό, ο αντιπρόσωπος μπορεί να ανεβάσει ενημερώσεις λογισμικού μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης.

Μεγαλύτερη άνεση για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Το επανασχεδιασμένο εσωτερικό της καμπίνας των Quadtrac προσφέρει ένα πολύ ελκυστικό περιβάλλον εργασίας, το οποίο είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητα και την ατμόσφαιρα, στοιχεία εμπνευσμένα από τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και παρέχει τη σωστή ρύθμιση για παραγωγικές εργάσιμες ημέρες. Ταυτόχρονα, Το σύστημα Adaptive Steering Control (ASC) συμβάλλει επίσης σε αυτό. Πρόκειται για ένα σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής ταχύτητας που έχει ήδη ενσωματωθεί σε άλλα τρακτέρ της Case IH, με τους οποίους ο λόγος μεταξύ του αριθμού των στροφών του τιμονιού και της γωνίας του τιμονιού μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις απαιτήσεις του οδηγού.



Με αυτόν τον τρόπο, ο αριθμός στροφών του τιμονιού που απαιτείται για να ακολουθηθεί η προηγούμενη λωρίδα μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την εργασία που πρέπει να εκτελεστεί, μειώνοντας έτσι την προσπάθεια διεύθυνσης. Να σημειωθεί, τέλος, ότι υπάρχει η προαιρετική επέκταση της χωρητικότητας καυσίμου. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δεξαμενές για την αύξηση της τροφοδοσίας καυσίμου από 1.230 σε 1.779 λίτρα, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την ακτίνα εργασίας και το χρόνο εργασίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία