BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με έως 270 ίππους και τρία πακέτα εξοπλισμού η νέα σειρά Absolut CVT της Steyr

Τα Absolut CVT της Steyr ανανεώνονται, διαθέτοντας το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων κιβώτιο S-Control CVT και υιοθετώντας νέα χαρακτηριστικά άνεσης και απόδοσης, μέσα από τέσσερα μοντέλα και τρεις νέες εκδόσεις.

steyr_6175_impuls_cvt-01

Βασίλης Σοφός

31
0

Την ανανεωμένη σειρά Absolut CVT λανσάρει η Steyr, σε μια γκάμα τεσσάρων μοντέλων (τα 6185, 6200, 6220 και 6240) με την ιπποδύναμη να κυμαίνεται από 225 έως 270 ίππους. Βελτιώσεις στην απόδοση και την άνεση, νέα φώτα εργασίας LED, διαθέσιμη πνευματική ανάρτηση καμπίνας για πρώτη φορά και φυσικά το νέο S-Control CVT θα φέρουν μαζί τους τα νέα Absolut CVT. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα 6185, 6200, 6220 και 6240 θα διατίθενται στα πακέτα Evolution, Excellence και Orange (για δημοτικές εφαρμογές).



Ο όμιλος CNH λέει ότι οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι κινητήρες EU Stage V FPT Industrial NEF67 των τρακτέρ είναι συμβατοί με 100% συνθετικό βιοκαύσιμο HVO, το οποίο η STEYR λέει ότι βοηθά στην επέκταση των διαστημάτων σέρβις σε 750 ώρες.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, τα νέα αναβαθμισμένα τρακτέρ είναι οπτικά διαφορετικά, λέει η Steyr. Πρόσθετες νέες σχεδιαστικές πινελιές περιλαμβάνουν προστατευτικά μπροστινού άξονα, σκαλοπάτια καμπίνας αλουμινίου με εύκολο καθάρισμα που κρύβουν μια δεξαμενή πλυσίματος χεριών και φωτισμό εξόδου. Η κατασκευάστρια λέει επίσης ότι η προαιρετική, εργοστασιακή πνευματική ανάρτηση καμπίνας προσφέρει μια πολύ άνετη διαδρομή σε σύγκριση με το παθητικό μηχανικό σύστημα.



Στο εσωτερικό της, η καμπίνα διαθέτει μια νέα βάση για την οθόνη με θύρες USB, ενώ μπροστά διατίθεται μπροστινός υαλοκαθαριστήρας που προσφέρει 60% μεγαλύτερη κάλυψη. 
 Το τελευταίο σύστημα S-CONTROL CVT παρέχει έξυπνες και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις μετάδοσης, λέει η Steyr. Σύμφωνα με τη τελευταία, αυτές οι ρυθμίσεις παρέχουν βελτιώσεις που επιτρέπουν στο λογισμικό τη σωστή συμπεριφορά σε θέματα επιτάχυνσης και επιβράδυνσης του τρακτέρ, την ι ανίχνευση ευαισθησίας του υποβραχιόνιου πολλαπλών λειτουργιών. Οι χειριστές μπορούν επίσης να επιλέξουν την απόκριση ροπής του κινητήρα και να προσαρμοστούν στην εκάστοτε εργασία χρησιμοποιώντας την οθόνη S-Tech 700 και να αποθηκεύσουν αυτές τις ρυθμίσεις για μελλοντική χρήση.

Τα πακέτα εξοπλισμού

Το πακέτο Evolution περιλαμβάνει επιλεγμένες λειτουργίες, λέει η Steyr. Στα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται ένας νέος μπροστινός σύνδεσμος που χρησιμοποιεί το ίδιο υλικό με τη μεγαλύτερη σειρά Terrus CVT της Steyr. Περιλαμβάνεται επίσης τετρατάχυτo πίσω pto, μπροστινή επιλογή pto, δύο επιλογές καμπίνας, αναβαθμισμένη πνευματική καμπίνα και πίσω ανυψωτικό ικανότητας 10.463 κιλών.

Το «premium» πακέτο Excellence είναι για όσους αναζητούν μέγιστη παραγωγικότητα και απόδοση, λέει η κατασκευάστρια. Το πακέτο είναι «βαρέος τύπου» για δυνατότητες αυτοματισμού, με το σύστημα Front Linkage Management και το προηγμένο σύστημα για το κεφαλάρι Easy-Tronic II, μαζί με την ηλεκτροϋδραυλική απομακρυσμένη διαχείριση στον βασικό εξοπλισμό.





Τα τρακτέρ Excellence είναι επίσης έτοιμα για την υποδοχή του συστήματος αυτόματης καθοδήγησης Steyr S με υποστήριξη για διεύθυνση μεταβλητής αναλογίας και άλλες λύσεις καθοδήγησης. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη δημοτική χρήση, το πακέτο Orange περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο, σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής αναλογίας, PTO δύο ταχυτήτων και μπάρα φωτισμού.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Steyr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία