BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πλατφόρμα εικονικής 3D παρουσίασης των νέων John Deere της σειράς 6 λανσάρει η Agrotech

Ο επίσημος εισαγωγέας των μηχανημάτων John Deere στην Ελλάδα προσαρμόζεται στα δεδομένα της πανδημίας, δίνοντας τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να ζήσει εξ αποστάσεως την εμπειρία χρήσης της επανασχεδιασμένης σειράς 6 των τρακτέρ της, με μία εγγραφή και παρουσία ενός εκπροσώπου της εταιρείας για την κατάλληλη καθοδήγηση.

3_r2c019871_large_large_02d57275066d504683b83ffc2210892dc6359acb_2

Βασίλης Σοφός

17
0

Η Agrotech S.A. προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και σας προσκαλεί να ζήσετε την εμπειρία χρήσης του ολοκαίνουργιου, επανασχεδιασμένου τρακτέρ 6Μ από απόσταση. Εύκολα, απλά και εξ αποστάσεως, η Agrotech S.A δίνει την ευκαιρία στον κάθε ενδιαφερόμενο να εγγραφεί στην πλατφόρμα εικονικής 3D παρουσίασης των νέων τρακτέρ σειράς 6 της John Deere.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όταν ο χρήστης εγγραφεί, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει του για να τον καθοδηγήσει έτσι ώστε να ζήσει αυτή την μοναδική, πρωτόγνωρη εμπειρία. Η νέα σειρά 6 είναι σχεδιασμένη για αυτούς που θέλουν να κάνουν πολλές εργασίες μέσα στην ημέρα.



Πρόκειται για τρακτέρ ανθεκτικά, με μία εντελώς νέα καμπίνα και μια σειρά από εκδόσεις εξοπλισμού και ισχύος. Το μικρό μεταξόνιο και η συμπαγής κατασκευή τους κάνουν αυτά τα μοντέλα ιδανικά για εργασίες μπροστινού φορτωτή, ακόμη και στους πιο στενούς χώρους. Άλλωστε, με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 4,7 τόνων και ανυψωτική ικανότητα του πίσω συστήματος ζεύξης έως 5.700 κιλά, τα βαριά φορτία και τα μεγάλα παρελκόμενα είναι εύκολη υπόθεση.



Επιπλέον, τα 6M διαθέτουν το AutoTrac για μεγαλύτερη άνεση, ενώ πλέον διατίθενται και με κιβώτιο ταχυτήτων AutoPowr, το οποίο διατηρεί αυτόματα την επιλεγμένη ταχύτητα σε μεταβαλλόμενες συνθήκες φορτίου. Συνεπώς, καθίστανται ικανά να αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες τόσο στον κτηνοτρόφικό κλάδο όσο και στν γεωργικό.



Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν πρόσφατα κατακτήσει πολλές πρωτιές, όπως αυτή της καλύτερης ορατότητας της αγοράς και της μικρότερης ακτίνας στροφής στην κατηγορίας του ενώ τα μοντέλα έρχονται με το πιο ισχυρό σασμάν και αποδεδειγμένα την χαμηλότερη κατανάλωση σε σύγκριση με όλο τον ανταγωνισμό.

Μάθετε περισσότερα για όλα τα μοντέλα της σειράς 6M εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία