BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα νέο Lamborghini Mach VRT με αισθητική πολυτέλειας και αποδόσεις που εντυπωσιάζουν

Ο παγκοσμίου φήμης ταύρος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο Lamborghini Mach VRT (230 και 250), το οποίο διαθέτει ένα εξαιρετικά προηγμένο επίπεδο τεχνολογίας, χάρη στον υπερσύγχρονο κινητήρα Deutz Common Rail φάσης Stage V. Το υδραυλικό σύστημα είναι τελευταίας γενιάς και η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με πλήθος αξεσουάρ, όπως η λειτουργία ComfortTip.

Mach-VRT-Wallpaper-1280x720_7

Βασίλης Σοφός

210
0

Εκ βάθρων ανανέωση σε όλα τα μοντέλα Mach VRT κάνει η Lamborghini, η οποία τοποθτετεί, μεταξύ άλλων, ένα αδιαβάθμητο κιβώτιο στα τρακτέρ. Το κιβώτιο έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζει την οδηγική άνεση των υδροστατικών κιβωτίων ταχυτήτων με την υψηλή απόδοση.

Η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στα 40 χλμ/ώρα λόγω εθνικής νομοθεσίας και μάλιστα αυτή επιτυγχάνεται σε πολύ χαμηλές στροφές κινητήρα για μέγιστη οικονομία καυσίμου, λέει η εταιρεία. Ο προηγμένος εξακύλινδρος κινητήρας Deutz διαθέτει το σύστημα ψεκασμού Common Rail 1600 bar, με αποτέλεσμα την υψηλότερη ταχύτητα ακόμη και σε χαμηλές στροφές κινητήρα, καθώς και βέλτιστη ροπή, είτε η χρήση προορίζεται για τον αγρό είτε για κυκλοφορία στο δρόμο.



Ο πίσω δυναμοδότης ΡΤΟ που περιλαμβάνει τρεις ταχύτητες λειτουργίας, 540 ECO, 1000 και 1000 ECO και το μπροστινό ΡΤΟ με τις δύο ταχύτητες 1000 και 1000 ECO, αποδεικνύουν την υψηλή ευελιξία των Lamborghini Mach. Η νέα καμπίνα Maxi Vision 2 σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες του χειριστή και ξεχωρίζει για την άνεση και την ορατότητα που προσφέρει. Συγκεκριμένα, είναι χωρισμένη από το καπό του κινητήρα και προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης με εξαιρετική εργονομία και εύχρηστα χειριστήρια.



Η πανοραμική οροφή,το νέο InfoCentre με έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών και το υποβραχιόνιο με ένα νέο χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών επιτρέπει στον οδηγό να παρακολουθεί τις λειτουργίες του τρακτέρ, να ελέγχει την ταχύτητα, την κατεύθυνση, τα πίσω υδραυλικά και τον εμπρόσθιο φορτωτή. Παράλληλα, πολλές άλλες αυτοματοποιημένες λειτουργίες είναι προσβάσιμες από το σύστημα ComfortTip.



Τα τρακτέρ Mach διατίθενται με πνευματική ανάρτηση άξονα που προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις του χειριστή, πνευματική ανάρτηση καμπίνας, IMONITOR και πλήθος άλλων επιλογών κατά παραγγελία. Τα μηχανήματα της Lamborghini διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία «Η ∆ήμητρα» ΑΕ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία