BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Φτιαγμένα για απόδοση και ευελιξία στον αμπελώνα τα Stage V McCormick X4

Η νέα οικογένεια McCormick X4 τοποθετείται λίγο πιο κάτω από το ολόφρεσκο X5.085 και περιλαμβάνει τρία μοντέλα τα οποία, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, χαρακτηρίζονται από άνεση, ευελιξία και αποτελεσματικότητα, ειδικά στα στενά χωράφια.

X4-V-at-work-3__2_

Βασίλης Σοφός

36
0

Διαθέσιμα με καμπίνα ή χωρίς, τα McCormick X4.060, X4.070 και X4.080 είναι τα τρία ανανεωμένα μοντέλα, εφοδιασμένα με τετρακύλινδρο Stage V κινητήρα της Kohler. Αυτός διαθέτει 16 βαλβίδες, turbo intercooler και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό common rail. Τα τρία μοντέλα X4.060, X4.070 και X4.080 αποδίδουν 61, 68 και 75 ίππους αντίστοιχα.



Ένα συγχρονιζέ κιβώτιο ταχυτήτων 24/24 ή ένα κιβώτιο ταχυτήτων 12/12 με powershuttle μπορούν να εφοδιάζουν το μικρό τρακτέρ της εταιρείας ενώ το υδραυλικό σύστημα με διπλή αντλία αποδίδει έως και 52 λίτρα/λεπτό. Η νέα σχεδίαση μπορεί να αναγνωριστεί από το σχήμα του καπό και την καμπίνα «Total View Slim» που είναι τοποθετημένη έτσι που να παρέχει άνεση στον χειριστή.



Σύμφωνα με την εταιρεία και σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά, τα τρία αυτά μοντέλα επιτυγχάνουν υψηλότερες επιδόσεις όσον αφορά το απόθεμα ροπής και τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Η δεξαμενή χωρητικότητας 85 λίτρων εξασφαλίζει επαρκή αυτονομία στα τρακτέρ, κάτι που μεταφράζεται σε επιπλέον άνεση. Την τελευταία συμπληρώνει και η καμπίνα, η οποία, με το νέο σχεδιασμό της διαθέτει χαμηλό συνολικό ύψος, γυάλινη οροφή, επίπεδο δάπεδο, πολύ καλή ηχομόνωση και εργονομικά διατεταγμένα στοιχεία ελέγχου.



Στα άλλα πλεονεκτήματα των X4 Stage V μπορούν να προστεθούν ο εμπρόσθιος άξονας με αυτόματο κλείδωμα διαφορικού, το μεταξόνιο των 2.115 χιλιοστών και η μηχανική ανύψωση κατηγορίας 2 με ικανότητα ανύψωσης 3.000 κιλών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία