BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το νέο άροτρο Tyrok, προϊόν συνεργασίας Amazone και Vogel & Noot

Εδώ και δύο δεκαετίες, η Amazone παράγει μονού τροχού άροτρα, με το τελευταίο μοντέλο Tyrok να φέρει τα αποδεδειγμένα στο χωράφι οφέλη των προκατόχων αλλά και την τεχνολογία της αποκτηθείσας Vogel & Noot.

Amazone-Tyrok-8S-charrue-monoroue-01

Βασίλης Σοφός

125
0

Το 2016 η Amazone εξαγόρασε την κατασκευάστρια αρότρων Vogel & Noot, η οποία συνεισέφερε στην παραγωγή των μοντέλων στην γκάμα της Amazone. Τώρα, το νέο μονού τροχού άροτρο Tyrok έρχεται να τιμήσει αυτή τη συνεργασία, αφού πολλή από την τεχνολογία που ενσωματώνει αποτελεί προϊόν συνεργασίας των δύο εταιρειών, Amazone και Vogel & Noot Το Tyrok μπορεί να προσφέρει πίεση απελευθέρωσης έως και 2000 κιλά στο άκρο. Διατίθεται με 7 έως 9 σώματα για τρακτέρ ισχύος έως 400 ίππων. Είναι εφοδιασμένο με σύστημα ασφαλείας στα μπουλόνια αλλά υπάρχει και υδραυλική έκδοση.



Παράλληλα, το σύστημα Vario επιτρέπει την απρόσκοπτη υδραυλική ρύθμιση του πλάτους εργασίας, από 35 έως 55 ανά σώμα. Το αποκλειστικό του σύστημα περιστροφής χάρη στους ειδικούς συνδέσμους επιτρέπει γρήγορη και ομαλή στροφή.



Η γκάμα των προσφερόμενων μοντέλων περιλαμβάνει δύο μοντέλα ανοιχτού τύπου, καθώς και τρία μοντέλα που προσφέρουν ποιοτικό όργωμα ανεξάρτητα από τον τύπο του εδάφους. Όλες οι πλάκες λαμβάνουν την αποκλειστική επεξεργασία τσιμέντου «© plus» εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη σκληρότητα της μπροστινής όψης της πλάκας, ενώ διατηρούν την ευελιξία και τη στιβαρότητα της πίσω όψης.



Να πούμε, τέλος, ότι τα μοντέλα διατίθενται προαιρετικά με σύστημα μεταφοράς φορτίου στο τρακτέρ και με μεγάλης διαμέτρου/προφίλ ελαστικά 500 / 60-22.5

Πηγή: Farm-Connexion

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία