BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Περισσότερη άνεση στην καμπίνα και το AFS Connect στον βασικό εξοπλισμό βάζει η Case στα Optum CVXDrive

Βασική εστίαση στην άνεση του χειριστή τόσο ως προς τον χώρο στην καμπίνα όσο και ως προς την παρεχόμενη τεχνολογία κατά την εργασία κάνει η Case με τη τελευταία αναβάθμιση των μοντέλων Optum CVXDrive από 273 έως 313 ίππους.

25528100282_751dbd5cd9_b

Βασίλης Σοφός

44
0

Με σημαντικές αλλαγές που ανεβάζουν το επίπεδο άνεσης και παραγωγικότητας που θα έχει ο παραγωγός και χειριστής στο χωράφι έρχονται τα τρία αναβαθμισμένα μοντέλα Case IH Optum CVXDrive από 273 έως 313 ίππους.



Οι σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στην καμπίνα και στα ηλεκτρονικά, με περισσότερο χώρο για τον χειριστή και την τοποθέτηση του πακέτου τηλεματικής AFS Connect να βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό. Πολλά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται στα νέα Optum είναι μάλιστα δανεισμένα από τη μεγαλύτερη γκάμα των Magnum, κάτι που σημαίνει ότι αποκτούν μια πιο premium εικόνα ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Η υψηλή ορατότητα στο επίκεντρο της αναβάθμισης

Η καμπίνα έχει αναδιαμορφωθεί για να διευκολύνει την ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, λέει η εταιρεία. Τα χαμηλότερα πίσω φτερά και οι γυάλινες πόρτες είναι δύο συγκεκριμένα σημεία στα οπιοία αποδίδεται η υψηλότερη παραχόμενη ορατότητα. Το παρμπρίζ έχει επίσης ανασχδιαστεί για να επιτρέπει να εισέρχεται περισσότερο φως, ενώ η νέα θέση των υαλοκαθαριστήρων καθαρίζει μια περιοχή 27% μεγαλύτερη από ό, τι στα προηγούμενα μοντέλα. Προαιρετικά, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να τοποθετήσει επιπλέον φώτα για βελτίωση της άνεσης κατά τις νυχτερινές εργασίες, αφού ενσωματώνονται συνολικά 14 λυχνίες LED έξω από την καμπίνα.

Σαν καμπίνα αυτοκινήτου

Ένα νέο πακέτο κλιματισμού έρχεται να συμπληρώνει τις γενικές αλλαγές που εντοπίζονται στα αναθεωρημένα μοντέλα. Υπάρχουν περισσότερες έξοδοι για διανομή αέρα που αποτελούν μέρος ενός συστήματος ελέγχου αυτόματης ζώνης.



Το κάθισμα είναι επίσης εξοπλισμένο με πλήρεις δυνατότητες ψύξης και θέρμανσης και διαθέτει επάνω περιστρεφόμενη πλάτη για ευκολότερη περιστροφή του κορμού ενώ, παράλληλα, τα υλικά στην καμπίνα είναι ποιοτικότερα και προέρχονται από την αυτοκινητοβιομηχανία. Το τελευταίο σημείο αναβάθμισης βοήθησε, φυσικά, στην καλύτερη ηχομόνωση της καμπίνας, με την κατασκευάστρια να λέει ότι αυτό μετριέται σε αριθμούς στα 66 ντεσιμπέλ.

Ο επιπλέον αποθηκευτικός χώρος, συμπεριλαμβανομένου ενός ψυγείου κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού μαζί με τις θύρες USB για να διατηρούνται τα τηλέφωνα και άλλες συσκευές σε λειτουργία όλη την ημέρα, αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης.

Στον βασικό εξοπλισμό το AFS Connect

Τα μεγαλύτερα μοντέλα Magnum αναβαθμίστηκαν με την προσθήκη του συστήματος τηλεματικής AFS Connect το 2019. Αυτό περιλαμβάνει το υποβραχιόνιο πολλαπλών λειτουργιών που διαθέτει μοχλό, μεγαλύτερη οθόνη αφής και μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται τώρα στη σειρά Optum μαζί με ένα tablet στην κολόνα Α για ανάγνωση πληροφοριών κινητήρα/μετάδοσης.



Τα νέα τρακτέρ είναι τώρα εξοπλισμένα στον βασικό τους εξοπλισμό με το πακέτο Case IH AFS Connect, κάτι που σημαίνει ότι τους δίνεται η δυνατότητα άμεσης και αμφίδρομης μεταφοράς δεδομένων μεταξύ λογισμικού διαχείρισης τρακτέρ και πύλης διαχείρισης, καθώς και η δυνατότητα επικοινωνίας τρακτέρ με τρακτέρ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία